Várja a jelentkezőket a Bridge Budapest idei ösztöndíj programja

San Francisco és Boston után több távol-keleti állomásra és Izraelbe is eljuthatnak a magyar fiatalok a Bridge Budapest idei ösztöndíjának a segítségével. A programra március 7. és április 7. között várják a tehetséges fiatalok jelentkezését.

A Bridge Budapest március 7. és április 7. között várja azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik marketing, design, számítógépes fejlesztés vagy sales területén akarnak tanulni a sikeres, nagy magyar cégektől. A nyertes pályázók 1 hónapot tölthetnek a legizgalmasabb informatikai cégeknél külföldön. A programba bárki jelentkezhet, aki egyetemista vagy már befejezte tanulmányait, és szívesen lenne gyakornok a sikeres startupoknál.

A program keretében a LogMeIn, a Prezi, a Ustream és az NNG budapesti irodái külföldi tehetségeket is fogadnak budapesti irodáikban, hogy megmutassák, Magyarországon is megtalálható már a világszínvonalú üzleti kultúra. A magyar fiatalok idén San Franciscótól egészen Ázsiáig eljuthatnak az ösztöndíjjal.

“Szeretnénk, ha a sikeres, Magyarországról indult cégeket látva a fiatalok elhinnék, hogy itt is lehet nagyszabású dolgokat csinálni. A Bridge Budapest fontos útravalót ad nekik akár a diploma mellé: az inspirációt és a lehetőséget, hogy megvalósíthassák álmaikat. Nem kell elmenni az országból ahhoz, hogy sikeresek legyenek. Sőt azok számára is lehetőség az ösztöndíj-program, akik külföldön tanulnak vagy már dolgoznak, és keresik a visszautat, de csak akkor jönnének haza, ha itthon világszínvonalú, értelmes lehetőségeket találnak” - mondta Pistyur Veronika, a Bridge Budapest vezetője.

A Bridge Budapest lehetőséget kínál fiataloknak arra, hogy megismerjék a belső folyamatait a legizgalmasabb internetes cégeknek San Franciscóban, Bostonban, Izraelben, a Távol-Keleten vagy éppen Budapesten. Tavaly a 200 jelentkezőből 6 tehetséges fiatal szerezhetett tapasztalatot a világszínvonalú magyar cégeknél. A Bridge Budapest célja, hogy megmutassa a fiataloknak: érdemes követni az álmaikat, mert jó ötlettel, némi szerencsével és kemény munkával bárki kitörhet a világpiacra.

A pályázattal kapcsolatos további információk elérhetők a Bridge Budapest honlapján.


 
 
CC BY NC SA