Távközlési nagyágyúval erősít a lehallgatás ellen védő CryptTalk

A magyar vezetéssel és fejlesztői gárdával rendelkező CryptTalk júliustól új értékesítési igazgatót nevezett ki. A kinevezéssel egyidőben megújult a vállalat menedzsmentje is, hogy a cég a piaci igényekkel folyamatosan lépést tartva fejlődhessen.

A telekommunikációs megoldások kifejlesztésében és értékesítésében több mint tíz év vezetői tapasztalattal és jelentős iparági kapcsolatrendszerrel rendelkező Rácz Tamás felel júliustól a CryptTalk aktív hazai piacépítésének irányításáért felel. A kinevezéssel egyidőben megújul a vállalat menedzsmentje is: Kun Szabolcs vezérigazgatóként és a társaság igazgatóságának elnökeként, Dr. Hegyi Gábor pedig pénzügyi igazgatóként folytatja munkáját.

Rácz Tamás több mint tízéves szakmai tapasztalattal rendelkezik telekommunikációs és informatikai háttérrendszerek, termékfejlesztés, valamint vállalati és lakossági értékesítés területén. A szakember kinevezését megelőzően a Procomp Telecom Kft.-nél és a Business Telecom Nyrt.-nél töltött be üzletfejlesztési, termékfejlesztési és értékesítési vezetői pozíciókat. Jelentős szakmai tapasztalata és kapcsolatrendszere, valamint innovatív piaci megoldásai és szervezetfejlesztési munkája jelentős mértékben járultak hozzá ahhoz, hogy megtöbbszörözze az értékesítési eredményeket korábbi munkaadóinál.

Kun Szabolcs, aki mostanáig az első számú operatív vezető szerepét töltötte be, vezérigazgatóként, illetve júliustól a társaság igazgatóságának elnökeként folytatja munkáját. Dr. Hegyi Gábor, aki az Arenim Technologies AB. pénzügyi befektetője, az ENERGEN csoport igazgatóságának tagja, mostantól pénzügyi igazgatóként vesz részt az Arenim megújult menedzsmentjének munkájában.

Az értékesítési terület megerősítése az idén tavasszal végrehajtott 300 ezer euró tőkebefektetéssel összhangban történik, amely lehetővé teszi azt, hogy a telefon-lehallgatás ellen védelmet nyújtó CryptTalk lendületet vehessen a magyar piacon, illetve a piaci igényekkel a jövőben is folyamatosan lépést tartva fejlődhessen.

A CryptTalk hazai fejlesztésű, egyedülálló hívástitkosítási megoldás, amely a legfejlettebb titkosítási és hitelesítési technológiákat felhasználva akadályozza meg a telefonbeszélgetések és rövid szöveges üzenetek lehallgatását. A CryptTalk biztosítja a felhasználók beszélgetéseinek visszafejthetetlenségét, és jogszerű megoldást kínál magán és üzleti kommunikáció védelmére.


 
 
CC BY NC SA