SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

A digitális iparág legújabb trendjeit mutatja be az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Idén a mobil és a smart technológiák, a viselhető eszközök, és a hazai startup világ mellett arról is szó lesz, hogy hogyan lehet nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én Budapesten a Várkert Bazárban. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.

Egyre több hazai startup cég próbál betörni a világpiacra különböző technológiai fejlesztésekkel, közülük többen szép sikereket is elérnek. Az SM 2015 a lehető legtöbb oldalról járja körbe, hogy hogyan tud egy startup egy jó ötletre alapozva nemzetközileg sikeres céget építeni, beleértve az átütő sikerhez elengedhetetlen nemzetközi kapcsolatok kialakítását és a tőkebevonást is. A konferencia workshopok keretében is kiemelten foglalkozik az felhasználói interakció, az üzleti modell építés és a közösségi finanszírozás témaköreivel.

Az SM 2015 konferencia felhozatala nagyon erős a fent említett témában. Előad Konrad Lauten, az Indiegogo korábbi európai marketingvezetője, aki első kézből tudja, hogy hogyan lehet az induláshoz szükséges tőkét online közösségi támogatással összegyűjteni. Clyde McKendrick, a POSSIBLE UK vezető stratégája arra ad választ, hogy hogyan vezethetünk be egy terméket a közösségi oldalak segítségével. Míg Marcus Steinhauser, a digitális termékek felhasználói tesztelésében piacvezető Testbirds vezetője a német techpiac működésébe és a cégépítés ottani gyakorlatába nyújt betekintést.

Az SM 2015 a korábbi évekhez hasonlóan továbbra is erőteljesen fókuszál a mobilpiaci trendekre és lehetőségekre. A konferencián előadást tart többek között Damien Perillat, az egyre inkább terjedő mobilfizetés egyik globális úttörője, a PayPal regionális ügyvezető igazgatója. Ezen kívül szó lesz továbbá a legújabb mobilhirdetési, app, dizájn és játékfejlesztési trendekről is kiváló hazai és külföldi előadók tolmácsolásában.

Az SM 2015 számos új témakörrel bővítette idén programját. Az SM konferencia kiemelt figyelmet szentel a smart technológia egyre jelentősebb térhódításának, ezért terítékre kerülnek az okosotthonok és az okosautók és az okosvárosok is.

A kétnapos rendezvényre 2015. március 2-ig kedvezményes áron lehet regisztrálni.


 
 
CC BY NC SA