Idén is lesz Lean Startup konferencia közvetítés Budapesten

A 2015-ös Lean Startup konferenciára készülnek a világ több országában. Az esemény ugyan San Franciscóban zajlik, a hazai startup vállalkozók azonban élő közvetítésben követhetik nyomon az idei konferenciát november 17-19-ig az Akvárium Klubban.

2009-ben indult világhódító útjára a Lean Startup, az Eric Ries által alapított vállalkozás és termékfejlesztési módszertan, mely napjainkra nem csupán az induló vállalkozások, hanem számos nemzetközi kis­, közép­ és nagyvállalatmál használnak, új termékek, vagy szolgáltatások kidolgozásakor.

Minden év novemberében, a Lean Startup Konferencián osztják meg a világ legjobb szakemberei a módszertannal kapcsolatos tapasztalataikat. Idén Eric Ries mellett, a Google, a GE, a Product Hunt, az Intuit, a Strategyzer, és a Dropbox képviselői is prezentálnak.

A Budapest Launchpad egyesület már harmadik éve szervezi meg a Lean Startup Konferencia élő közvetítését, idén november 17-19-ig az Akvárium Klubban. Mivel a konferencia az Egyesült Államok nyugati partján kerül megrendezésre, mindkét nap este hattól hajnal háromig hallgathatnak előadásokat a budapesti startup közösség tagjai.

A rendezvény az elő közvetítésen túl a hazai startupokat, a hazánkban tartózkodó külföldi szakmabelieket, a téma iránt érdeklődő vállalkozókat valamint a kis­ közép­, és nagyvállalati szférában dolgozókat hozza össze erre a két éjszakára. Az amerikai programon kívül a legjobb hazai előadók érdekes előadásait is meghallgathatják a résztvevők és persze a megszokott kapcsolatépítési lehetőségekkel is kiegészül a különleges program.

A Budapest Launchpad egyesület, a rendezvény házigazdája a hazai startup ökoszisztéma fejlesztését és a hazai tehetségek edukációját tűzte ki céljául, ennek keretében rendszeresen szervez oktatásokat, kapcsolatépítő eseményeket. Alapítói ismert szakértők, akik évek óta dolgoznak a hazai startupok nemzetközi sikerének megalapozásán.


 
 
CC BY NC SA