Stretch Conference: nemzetközi vezetéselméleti konferencia Budapesten

A cégvezetéssel kapcsolatos legfrissebb nemzetközi trendekről és legjobb gyakorlatokról lesz szó - különös hangsúllyal a hatékony vezetés és menedzsment eszközeire - a Budapesten december 9-11. között megrendezésre kerülő Stretch konferencián az Urániában.

A nemrég megrendezésre került Amuse és Crunch konferenciák után a szervezők már egy újabb szakmai rendezvényre készülnek. Ezúttal a vezetéselmélet és menedzsment legújabb nemzetközi trendjeivel és neves előadóival találkozhatnak a résztvevők 2015. december 9-11. között az Urániában. A Stretch konferencián a vezetéssel kapcsolatos legfrissebb nemzetközi trendekről és legjobb gyakorlatokról lesz szó – különös hangsúllyal a  hatékony vezetés és menedzsment eszközeire.

A decemberi Stretch konferencián olyan előadókkal találkozhatunk személyesen, mint James Clear viselkedés-szakértő, aki napi tanácsaival és tippjeivel a szellemi és fizikai egészségük megőrzésében és fejlesztésében segíti óriási rajongótáborát.

Itt lesz többek közt Niklas Modig, az eddig több mint tíz nyelven megjelent és közel 180,000 példányban eladott lean vezetéselméleti szakkönyv szerzője, Brian Robertson a hierarchikus rendszerekkel szembemenő, úgynevezett holacracy-módszer megalkotója és az ezt bemutató bestseller írója, vagy Anne Loehr tanácsadó, aki többek közt olyan szervezeteket segített, mint a Facebook, a US Air Force vagy a Coca-Cola.

"A Stretch konferencia évről évre egyre népszerűbb a hazai és nemzetközi szakmai érdeklődők körében. Tavaly 16 előadónak köszönhetően mintegy 680 percnyi előadás volt hallható, összesen 7 országból, közel 450 résztvevőt láttunk vendégül és a konferencia közvetítését 48 országból összesen 17 ezer ember nézte meg. Az idei évben fő témánk, hogy hogyan tudunk hatékony, ellenálló, adaptálódni képes és a céljaival tisztában lévő szervezeteket építeni" – mondta el Hodicska Gergely, a konferencia főszervezője, a Ustream fejlesztési vezetője.

A szervezők mindenkit várnak, aki szeretné megtudni, hogyan és milyen eszközökkel építhet jobb és hatékonyabb szervezetet. Az idei, most először három napos Stretch konferencia rendkívül gyakorlati megközelítésű. Az előadások mellett, szakmai workshopokkal és foglalkozással is várják az érdeklődőket.

Bővebb információ és program a Stretch konferencia honlapján, illetve a konferencia közösségi oldalain érhető el.


 
 
CC BY NC SA