SMART 2016: technológiai konferencia és innovációs expó május 23-án

Május 23-án rendezik meg a innovációs, technológiai és startup fókuszú konferenciát, a SMART 2016-ot. Az esemény továbbá helyet ad a Telekom nemzetközi startup versenyéhez kapcsolódó Innovation Expo kiállításnak is.

Május 23-án kerül megrendezésre hazánk legjelentősebb innovációs, technológiai és startup fókuszú konferenciája, a SMART 2016, ami idén egy minden eddiginél nagyobb, színesebb tematikát átölelő, több, mint 100 hazai és nemzetközi szinten jegyzett előadót felvonultató rendezvényt hoz el Budapestre. 

A SMART 2016 az technológiai szektor legfrissebb trendjeit járja körbe közel 100 hazai és nemzetközi előadó segítségével. Így többek között szó lesz alkalmazásfejlesztésről, okosotthon, okosváros és intelligens mezőgazdasági megoldásokról, a legújabb viselhető technológiákról, startupokról, illetve hazai egyetemi projektekről is.

Az elmúlt 7 évben a SMART konferencia-sorozat a régió meghatározó rendezvényévé vált, ezért nem meglepő módon az idei előadók között a világ vezető technológiai cégei, kockázati tőkebefektetői, alkalmazásfejlesztői és piaci véleményformálói képviseltetik magukat.

A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Contest versenyéhez kapcsolódó Innovation Expo kiállításnak, amelynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

Az Innovation Expo keretében a versenyben résztvevő tíz legjobb nemzetközi startup is bemutatkozik, de a rendezvény keretében jelen lesznek a Deutsche Telekom befektetői részlegének képviselői, nemzetközi inkubátorok, illetve további startup szakemberek is.

A rendezvényre jelenleg kedvező áron válthatóak jegyek a SMART 2016 konferencia honlapján.


 
 
CC BY NC SA