Három startup utazhat San Francisco-ba a TechCrunch Disrupt-ra

Három magyar startup utazhat ki San Francisco-ba a technológiai szektor egyik legnagyobb fesztiváljának számító TechCrunch Disrupt-ra. A globális piacot célzó, prototípussal rendelkező csapatok jelentkezését július 10-ig várják az InnoTrade Program honlapján.

A technológiai világ legfontosabb szereplői lepik el San Franciscót 2016. szeptember 12-14. között, ekkor kerül megrendezésre az egyik legismertebb innovációs verseny, konferenia és kiállítás, a TechCrunch Disrupt.

A TechCrunch rendezvénye az amerikai piacra lépés egyik előszobája, amely kiváló alkalmat teremt a kapcsolatépítésre befektetőkkel, iparági szereplőkkel, illetve piaci információk összegyűjtésére és a konkurencia feltérképezésére is.

Három hazai startup kap lehetőséget a rendezvényen való részvételre a Magyar Nemzeti Kereskedőház InnoTrade programjának köszönhetően, sőt a részvételt nyert startupok a Kereskedőház közreműködésével neves inkubátorházakat és cégeket is felkeresnek majd, illetve networking eseményen és befektetői találkozón vehetnek részt.

A jelentkező startupok közül a program szakmai zsűrije előre meghatározott szempontrendszer alapján ítéli oda a részvételi lehetőséget. A globális piacot célzó, legalább prototípussal és világos célrendszerrel rendelkező hazai startupok jelentkezését július 10-ig várják az InnoTrade Program weboldalán.


 
 
CC BY NC SA