E-kereskedelmi fejlesztés nyert a  Magyar Innovációs TechShow-n

E-kereskedelmi fejlesztés nyert a Magyar Innovációs TechShow-n

Szenzoros adatkezelő, parkolássegítő, e-kereskedelmi fejlesztés és virtuális 3D tükör kapott díjat az 5. alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow kiállításon kedden Budapesten - közölte a szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár ötödik alkalommal rendezte meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a hazai és nemzetközi befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.Tovább »

Innovatív megoldásokat keres a Magyar Innovációs Techshow 2013

Innovatív megoldásokat keres a Magyar Innovációs Techshow 2013

2013. június 11-én rendezik meg a Magyar Innovációs Techshow 2013 kiállítást, amely az ország innovatív technológiai megoldásait mutatja be. A megtekinthető 18 fejlesztést egy szakmai zsűri fogja kiválasztani. A versenyre május 13-ig lehet jelentkezni.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár ötödik alkalommal rendezi meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a hazai és nemzetközi befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.Tovább »

InnoCrea: ingyenes vállalkozásfejlesztő kurzus

InnoCrea: ingyenes vállalkozásfejlesztő kurzus

Az üzleti kreativitást és innovációt ösztönző vállalkozásfejlesztő képzést kínál cégek számára a Semmelweis Innovations, a Mobilitás és Multimédia Klaszter és a The Hub, Budapest. A három napos program március 8-án pénteken kezdődik és 10-ig tart.

Vállalkozásfejlesztő képzést szervez a Semmelweis Innovations, a Mobilitás és Multimédia Klaszter és a The Hub A három napos program március 8-án kezdődik és 10-ig tart. A képzés a Training for fostering Creativity and Innovation (InnoCrea) speciális moduláris program keretében valósul meg.Tovább »

HiTechTest: élesben tesztelik a hazai startupokat

HiTechTest: élesben tesztelik a hazai startupokat

Február 13-án második alkalommal kerül megrendezésre a HiTechTest. A rendezvényen öt kiállító mutatja majd be fejlesztéseit. A kiállítók konkrét termékfejlesztési hipotézisekkel érkeznek, amelyeket potneciális célcsoportokon fognak tesztelni.

A Design Terminál ad otthont az új esztendő egymást kiegészítő évindító startup eseményeinek február 13-án 14:30-tól. A Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter) második alkalommal rendezi meg a HiTechTest elnevezésű eseményét. A rendezvényen öt kiállító tesztelheti piaci bevezetés kapujában álló fejlesztését. A kiállítók konkrét termékfejlesztési hipotézisekkel érkeznek, amelyeket potneciális jövőbeli célcsoportokon, az informatikával és designnal foglalkozó egyetemi hallgatókon, az új technológia iránt különösképpen fogékony geekeken és középiskolás csoportokon fognak tesztelni.Tovább »

CyberShow 2012: ők 23-an képviselik Magyarországot

CyberShow 2012: ők 23-an képviselik Magyarországot

Összeállt a kiállítók névsora az októberben megrendezésre kerülő CyberShow 2012-re, ahol a legkreatívabb és leginnovatívabb IT-megoldásokat felsorakoztató hazai cégek mutatkozhatnak be külföldi döntéshozók és vállalati vezetők előtt.

A kétnapos Budapest Conference on Cyberspace szigorúan zártkörű rendezvény lesz, amelyre a szervező Külügyminisztérium meghívottjai mellett kizárólag a CyberShow 2012 és a szintén az esemény részeként tartott Ifjúsági Fórum résztvevői kapnak belépőt. A CyberShow-n bemutatkozó 23 cég képviselőinek lehetőségük lesz a magas rangú politikusok és diplomaták mellett a digitális ipar nagy világcégeinek jelenlévő vezetőivel és iparági szakértőivel networkölni.Tovább »


 
 
CC BY NC SA