Dán szakmai befektető csatlakozott az OptoForce csapatához

Dán szakmai befektető csatlakozott az OptoForce csapatához

Enrico Krog Iversen dán szakmai befektető több mint félmillió eurót invesztált az OptoForce robotikai cégbe. Az új szakmai befektetővel párhuzamosan a társaság meglévő tulajdonosai is úgy döntöttek, hogy további tőkét juttatnak a magyar cégnek.

A robotok terjedésével egyre bonyolultabb munkafolyamatokat bíznak rájuk, ahol már tapintásérzékelésre is szükség van. Az OptoForce szabadalma erre a problémára messze túlszárnyalja a rendelkezésre álló megoldásokat. A szenzorokban infravörös fény segítségével detektálják a szilikon struktúra eldeformálódását, ami egy radikálisan új megközelítés.Tovább »

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Idén kilenc magyar startup vett részt a befektetők és szakemberek részéről kiemelt figyelemmel kitüntetett bécsi Pioneers fesztiválon. 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.

Október 29-30-án került megrendezésre Bécsben a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Fesztivál. Európa egyik legnívósabb startup eseményén idén 9 magyar startup vett részt: 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 helyezettje közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.Tovább »


 
 
CC BY NC SA