Budapest Launchpad Idea Bash

Budapest Launchpad Idea Bash

Budapest, Magyarország

Még nem voltál Idea Bash-en? Ez egy pörgős workshop, amelyen az ötlettel, de gyakorlati megvalósítással nem rendelkezők, megosztják gondolataikat. Ezt követően, a mentorok (és akár a többi jelenlévő is) gondolatokat fűznek a hallottakhoz, hogy meglegyen az a bizonyos lendület, ami előrébb visz.

Ggondolatébresztő délután 10 különböző területről érkezett mentor útmutatásával. Ti hozzátok az izgalmas témákat, mi pedig ellátunk hasznos és a gyakorlatban használható ötletekkel. A tízfős, sokszínű mentor-csapat, sokféle szemszögből mutat utat, személyre szabottan, hogy saját projekted megfelelő lendületet vegyen - mert néha kell egy kishátszél a folytatáshoz.

Workshop részvételi díja, a Budapest Launchpad Egyesület támogatásaként kerülnek elszámolásra. Javasolt támogatási díj 5000 forint.

A rendezvényen a helyek korlátozottak, így érdemes minél előbb bejelentkezni. 22 regisztrált létszám felett, az érdeklődők, várólistára kerülnek, illetve automatikusan helyet kapnak a következő eseményen. Csak az Eventbrite-on regisztrált jelentkezőket, tudjuk garantált foglalásnak tekinteni!

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. február 11., 16:00-20:00

Helyszín: thehub.hu

Cím: Paulay Ede u 65., Budapest

Belépő: 5000 Ft

 
 
CC BY NC SA