OXO Labs Workshop: Miért fektetünk hardware startupokba?

OXO Labs Workshop: Miért fektetünk hardware startupokba?

Budapest, Magyarország

Digitális kijelzős ékszer, gyűrűbe szerelt ledes óra, pilótáknak fejlesztett okosszemüveg, vízszintezhető gömbfej teleobjektívhez... csak néhány azok közül a hardware startupok közül, akik szerepelnek a portfóliónkban és akikre nagy reményekkel tekintünk. Az OXO Labs következő workshopján a hardware startupok sajátosságait tekintjük át a fejlesztés, gyártás, értékesítés, marketing és a befektetések szemszögéből.

A Kickstarter- és Indiegogo-kampányok, illetve az egyre költséghatékonyabb gyártási kapacitásoknak köszönhetően a hardveres startupok elindítása ma már nem lehetetlen. Az OXO Labs saját projektjei között több olyan hardware startup található, amely közösségi finanszírozással tudott elindulni, illetve már megküzdött a sorozatgyártás kihívásaival is. 

Workshopunkon négy sorozatvállalkozó osztja majd meg élményeit és tapasztalatait a hardware startupok életének kihívásairól, különös tekintettel a fejlesztés, gyártás, készletezés, értékesítés és finanszírozás kérdéseire. Ezt követően Oszkó Péter, az OXO Labs vezetője ad majd magyarázatot arra, hogy miért és hogyan érdemes az ismert sajátosságok és nehézségek mellett is ilyen jellegű startupokba fektetni. Boros Regina a CEE LIFT OFF képviseletében pedig a hardware startupok sikeres beindítását segítő közösségi finanszírozású kampány menedzsment hozzáadott értékéről, folyamatáról, előnyeiről és hátrányairól, a sikeres kampány kulcs elemeiről fog beszélni. 

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. május 27., 14:00-17:00

Helyszín: Loffice

Cím: Paulay Ede u. 55., Budapest

Belépő: 1000 Ft

 
 
CC BY NC SA