OXO Labs Workshop: Marketing & Branding

OXO Labs Workshop: Marketing & Branding

Kapolcs, Magyarország

Elsőre nem tűnik nehéznek a feladat: hogyan képzeld magad mások, azaz a fogyasztóid fejébe? Valójában a "kivülről nézve gondolkodás" mégsem olyan egyszerű, legalábbis nagyon keveseknek megy hatékonyan és sikeresen. Szokatlan megközelítésnek számít, amikor nem üzeneteket fogalmazol meg, hanem megtanulod a közönséged szokásait, együtt lélegzel velük és úgy építed be terméked vagy szolgáltatásod a már létező szükségleteik közé. Ez a hatékony és sikeres marketing. 

A jó marketing nem a fogalmak puffogtatásából áll, és nem a már meglévő (sőt már el is avult) módszerek átgondolatlan, amatőr alkalmazása, de nem is csak kattintás per ár, vagy konverziós tölcsér kérdése. A jó marketing és jó branding: filozófia. A másként gondolkodás képessége. Az új, raffinált, szokatlan eszközök felfedezése és alkalmazása. Különösen a startupok esetén, ahol a jó marketing nem az egóról szól, hanem a kőkemény üzleti célok elérését szolgáló egyik legfontosabb terület. A tét soha nem kicsi. Az idő pedig véges.

Előadások

  • 14:00 - Mérő László és Karafiáth Balázs: A másként gondolkodás képessége. 5 súlyos hiba, amit elkövetnek a startupperek, de te nem akarod elkövetni.
  • 14:50 - Incze Kinga: Egy forradalmian új cross-media eszköz – mert a megszokott megoldások már nem működnek. A brandstratégia folytatása a médiamegjelenések terén.
  • 15:40 - Baldaszti Péter: A vizualitás szerepe a sikerben. Mekkora szerepe van a vizualitásnak / csomagolásnak egy üzleti modell eladásában? Design és a branding. Mi a különbség? Hogy épülnek egymásra ezek? Létezik egyik a másik nélkül?

Itt a fesztivál szezon, legújabb workshopunk rendhagyó helyszínen lesz, Kapolcson a Művészetek Völgyében.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2016. július 29., 12:00-15:00

Helyszín: Művészetek Völgye

Cím: Design Terminal udvar, Kapolcs

Belépő: Ingyenes

 
 
CC BY NC SA