SMART 2018 Konferencia

SMART 2018 Konferencia

Budapest, Magyarország

Kilencedik alkalommal rendezik meg idén hazánk legfontosabb technológiai konferenciáját a SMART-ot. A szakmai esemény idén a technológia és az ember kapcsolatát vizsgálja, valamint a digitális iparág legfrissebb trendjeit mutatja be.

A közelmúltban három jelentős sikersztori is megvalósult magyar startupokhoz kapcsolódóan, friss lendületet adva ezzel a hazai ökoszisztémának. A fizetési megoldást fejlesztő Barion 6 millió eurós (kétmilliárd forintos) kockázati tőkebefektetéshez jutott, az önvezető autók területén aktív AImotive 38 millió dolláros (9,5 milliárd forint) tőkeinjekciót kapott, míg médiaértesülések szerint az amerikai Dell spin-off cége 100 millió dollárért (25 milliárd forint) vásárolta fel az IT biztonságban utazó Balabit-et. A sokak számára inspirációt jelentő sikerekbe és annak részleteibe maguk az alapítók nyújtanak bepillantást a SMART 2018 színpadain.

A hagyományokhoz híven, egyfajta tehetséggondozó szerepet betöltve a SMART 2018 bemutatkozási lehetőséget nyújt a leígéretesebb friss hazai startupoknak és egyetemi innovációknak is.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2018. április 4., 09:00-17:00

Helyszín: Akvárium Klub

Cím: Erzsébet tér 5., Budapest

Belépő: 40000 Ft

 
 
CC BY NC SA