Kedden ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged

Október 8-án ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged, egy nemzetközi startup esemény, a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye. Az InVendor rendezésében ez alkalommal a Loffice közösségi iroda fogadja be az inspirációra vágyó közönséget.

A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal. Magyarországon immár második alkalommal kerül sor a Pioneers Unplugged-ra.

Az októberi rendezvényt Záboji Péter, a European Entrepreneurship Foundation alapítója és elnöke fogja moderálni. Az előadók sorában Duda Ernő, sorozatvállalkozó, a Solvo Biotechnology alapítója és vezérigazgatója, Szabó Csaba a Singularity University közép-kelet európai versenyének alapítója és Bognár Botond a Singularity University magyarországi nagykövete szerepelnek. Továbbá részt vesznek majd a Pioneers Festival bécsi rendezői is, akik ingyen fesztiváljegyet fognak kisorsolni egy szerencsés résztvevőnek.

„A Pioneers Unplugged az a fórum, amely ismét összehozza a magyar startup közösséget. Rendezvényünk egyik különlegessége, hogy összefogja a különféle programok és érdekcsoportok vezetőit - inspiráló közeget biztosítva beindítja közöttük a párbeszédet.” – nyilatkozta Imre Zsombor, az InVendor alapítója. „Nagy öröm számomra a Pioneers Festival szervezőjeként eltöltött évek után, hogy ez a kreatív, felszabadult és lendületes startup szellem Ausztria határain túl is terjed. ” – tette hozzá Ackermann Mária, az InVendor munkatársa.

Az InVendor Befektetési és Innovációs Kft. egy független magyar tanácsadó cég, a vállalatfelvásárlások, az M&A és a startup tőkebevonási tranzakciók szakértője.  Cégünk a nemzetközi tőkepiacokon kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik, így számos nemzetközi programot, befektetőt hozott már el Magyarországra, és több magyar cég számára tette lehetővé a külpiaci terjeszkedést megalapozó külföldi bemutatkozást.

A rendezvényre a regisztráció ezen a linken érhető el.


 
 
CC BY NC SA