Tasclr: elindult az első magyar közösségi feladatközvetítő

Elindult az első hazai közösségi feladatközvetítő, a Tasclr. A szolgáltatás a ráérő ezermesterek és a segítségre szoruló emberek találkozóhelye: a megbízók megszabhatják a hátáridőt és a díjazást, a jelentkezők közül pedig kiválaszthatják a legszimpatikusabbat.

Több probléma közül sokra már van közösségi válasz. ha autózásról van szó, ott a Zivi telekocsi. A lakást is ki lehet adni neten keresztül, aukciós oldalak is léteznek. Könyveket a Rukkola segítségével lehet csereberélni. Ha ezeket a szolgáltatásokat szereted, szeretni fogod azt is, amit a Tasclr nyújt.

Elindult a Tasclr, az első magyar közösségi feladatközvetítő weboldal. A közösségi feladatközvetítő oldalak összehozzák azokat, akiknek kisebb segítségre van szükségük azokkal, akik ráérő idejükben egy kis pénzt szeretnének keresni. Az oldalon a megbízók szabják meg a hátáridőt és a díjazást, a jelentkezők közül pedig kiválaszthatják a legszimpatikusabbat.

Külföldön már elterjedtek a hasonló közösségi megoldások. Takarítás, bevásárlás, kutyasétáltatás, kerti munkák, sütés-főzés, sorban állás, bútor összeszerelés - mindegy, hogy miről van szó, a neten könnyen egymásra találhat az, akinek segítség kell, és az, aki épp ráér. A Tasclr használata pofonegyszerű: az ember megadja a feladatot, a hátáridőt és a díjazást, aztán a jelentkezők közül kiválasztja a legszimpatikusabbat.

A Tasclr egyik legnagyobb előnye, hogy kiderül belőle, ki az igazán megbízható. A jelentkezőknek leellenőrizhető a Facebook-profilja, megtudható hogy vannak-e közös ismerősök, ezzel is segítve, hogy a legmegfelelőbb embert választhassa a megrendelő. A sikeres munka végeztével a weboldalon lehetőség van pár mondatban értékelni a feladatvégzőt, így hosszú távon olyan adatbázis jön létre, amiben a megbízhatóság érték. Regisztrálni is valamilyen közösségi hálózattal lehetséges, ami megkönnyíti a regisztrációt és növeli a megbízhatóságot.

Az oldal segítség és pénzkereseti lehetőség is egyben. Használata ingyenes, csak a munkáért kell fizetni. A szolgáltatás most indult, ha csatlakoznál, vagy csak érdekesnek találod, akkot látogasd meg a Tasclr weboldalát és Facebook oldalát.


 
 
CC BY NC SA