Pioneers Unplugged: Mit tesznek a nagyvállalatok a startupokért?

Február 18-án a Google, Sanoma és Microsoft vezetői ülnek egy asztalhoz a Pioneers Unplugged Budapest következő, immár harmadik rendezvényén annak érdekében, hogy bemutassák mit tehetnek a nagyvállalatok a hazai startup ökoszisztéma fejlődéséért.

Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre február 18-án a Pioneers Unplugged Budapest. Ez alkalommal a nagyvállalatokon a startup közösség figyelme hiszen a Google Magyarország ügyvezető igazgatója, Heal Edina, Szabó György, a Sanoma Magyarország ügyvezető igazgatója, valamint Elise Sass a Microsoft Közép-Kelet-Európai startup vezetője mutatja be, hogy hogyan segítik a hazai és a régió innovátorait.

A közelmúltban egyre nagyobb figyelem fordult a startup versenyek és a vállalkozó-befektető találkozók megrendezésére, de kevés szó esik arról, hogy a startupok hogyan szerezhetnek ügyfeleket, partnereket és hogyan léphetnek gyorsabban növekedési pályára a nagyvállalatok segítségével.

“A mostani Pioneers Unplugged-ot igyekeztünk egy kissé rendhagyó formátumban megrendezni és megszólaltatni a technológiai nagyvállalatok vezetőit, akik potenciális ügyfélkört, vagy üzleti partnereket jelenthetnek ígéretes startup vállalkozásoknak. Ebben próbálunk meg segíteni a mostani rendezvénnyel” - nyilatkozta Szabó Balázs az InVendor Befektetési és Innovációs Kft. üzletfejlesztési vezetője.

A rendezvény február 18-án kerül megrendezésre a Műszaki Egyetemhez szorosan köthető Demola Budapest helyszínén. A Pioneers Unplugged Budapesten emellett bemutatkoznak az egyetemi innovációkra épülő hazai sikertörténetek, mint a Hand-In-Scan, Tresorit vagy a ReSoNo. A rendezvényre a jegyek már kaphatóak.

A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal.

A Pioneers Unplugged helyi szervezője a nemzetközi tőkebefektetésekkel foglalkozó InVendor, amely a Startup Sauna, a Hungarian Innovation Day és az inveAst 2013 szervezőjeként számos eseménnyel gazdagította a magyar startup közösséget.


 
 
CC BY NC SA