Június 18-án immár negyedszerre lesz Pioneers Unplugged Budapest

A Pioneers Fesztivál immár negyedik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse a bécsi több mint 2500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál októberben kínál lehetőséget az odalátogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

A Pioneers Unpugged budapesti rendezvénye az InVendor szervezésében kerül megrendezésre június 18-án este 18 órás kezdéssel a Design Terminálban. A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal.

A magyar startupok bemutatkozóját hallgathatják meg először az érdeklődők, köztük lesz a nem rég a Startup Sauna által kiválasztásra került MosaicLights, amely a technológia és a design innovatív kombinációjaként készül forradalmasítani a mozaik piacot. Ezen kívül pitchel még a Carol Contact Center, amely egy integrált multimédiás kontactcenter és kommunikáció-menedzsment megoldás.

Ezután egy kerekasztal beszélgetés fog következni, ami nem kevésébé lesz hasznos azok számára akik tudni szeretnék hogyan szerezzenek befektetést. A Pioneers kerekasztalnál helyet foglal majd a Core Venture igazgatóságának elnöke, Varga János, mellette Molnár Bálint képviseli a Venturio Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-t, Kiss Gábor a Bonitás Kockázati Tőkealapot és Bodor András a Kaerous Tőkealapot.

A beszélgetés során feltárjuk a befektetők preferencia rendszerét, kiderítjük mire is vágynak ők és összehangoljuk azzal, hogy mire is vágyunk mi, azaz a potenciális beruházási kínálat szerkezetébe ássuk bele magunkat és megvizsgáljuk a keresletet is befektetői szemmel. Az elmúlt időben szokatlanul sok pénz került a kockázati tőkésekhez az államtól, még sincs áttörő siker a magyar vállalkozói piacon. Ezzel a problémával kapcsolatban is kifaggatjuk a befektető társaságok képviselőit. Végül pedig kellemes környezetben a Design Terminál tetőteraszán networkölhet a magyar startup közösség és az érdeklődők.

Az esemény mindenki számára nyitott, aki szeretné megtapasztalni milyen a “Pioneers élmény”, jegyeket a Pioneers Unplugged oldalán lehet vásárolni.


 
 
CC BY NC SA