Februárban újra megrendezésre kerül a Startup Pirates Budapest

2015. január 31-től február 7-ig a Mathias Corvinus Collegium szervezésében rendezik meg Budapesten a Startup Pirates programsorozat hazai eseményét. A Portugáliából indult kezdeményezés célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése.

A 2014-es sikeres bemutatkozást követően idén is megrendezésre kerül a Portugáliából indult Startup Pirates programsorozat második hazai eseményét, ami gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja az érdeklődőket.

A Startup Pirates Budapest egyhetes programján január 31-től február 7-ig a résztvevők délelőttönként már befutott, főkent hazai startup cégek képviselőinek előadásait hallgathatják meg, míg a délután folyamán készülő ötleteikhez nyújtanak mentorok szakmai segítséget. A legjobban kidolgozott ötleteket a szervezők az program végén díjazzák.

Az angol nyelvű program előadói és mentorai a hazai startup világ sikeres és elismert képviselőiből áll. Előadást tart majd többek között Ottlik Dávid (Synetiq), Papp Gábor (Growthery), Szabó Attila (Budapest Toastmasters), Zsemberi Levente (X-ventures), továbbá a mentrorok között lesznek Bankó Ádám (Prezi), Limbacher Tivadar (Ma Este Színház!), Farkas Zsolt (Traction Tribe), Simon Vilmos, David Trayford (Wow Media), Kiss Péter, Szesztay Péter (MiniBrake).

A programot egy non-profit nemzetközi szervezet indította el Portugáliából, amelznek célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése. Az esemény célja, hogy gyakorlati eszközökkel ösztönözze új cégek indulását.

A Startup Pirates Budapest egyhetes programja, továbbá részletes információk az előadókról és mentorokról az esemény honlapján és Facebook oldalán találhatóak.


 
 
CC BY NC SA