Európa legjobbjai között a Karma Platform az Innotribe versenyén

Európa legjobbjai között a Karma Platform az Innotribe versenyén

47 ország 280 jelentkező cége közül választották ki Európa legjobb innovátorai közé a budapesti alapítású Karma Platformot. Ezzel az eredménnyel a világ legjobb 15 és Európa legizgalmasabb 5 üzleti innovációja közé sorolták a magyar innovációt.

Több mint 500 fős zsűri döntött a leghaladóbb üzleti elképzelésekről a SWIFT Innotribe 2014-es londoni versenyén, és juttatta a Karma Platformot a középdöntőbe. Az európai elsőségért zajló megméretetés május 1-jén lesz Londonban. A verseny globális innovátorok, befektetők és iparági szakemberek előtt zajlik majd az üzleti élet központjában.Tovább »

Közösségi finanszírozási kampányt indított a Karma Platform

Közösségi finanszírozási kampányt indított a Karma Platform

Közösségi finanszírozási kampányt indított a magyar Karma Platform, amelynek startját a londoni Bloomberg Grow Befektetői Fórumára időzítették. A béta fázisban működő terméket jövő tavasszal dobnák piacra, a kampány a piac feltérképezését szolgálja.

Szerda este Londonban indította el közösségi finanszírozási kampányát a magyar startup. A Karma Platform még júliusban jutott be egyetlen külföldi résztvevőként a Bloomberg Tradebook GROW londoni befektetői fórumára, ahol a fórum szakemberei egy évig követik figyelemmel, segítik tanácsaikkal a programban résztvevő vállalkozások fejlődését. A projekt igen népszerű a befektetői fórumon, mivel egy olyan problémára kínál megoldást, amellyel egy idő után minden vállalkozás szembesül. Tovább »

A Karma Platform bejutott a Bloomberg befektetői fórumára

A Karma Platform bejutott a Bloomberg befektetői fórumára

A Karma Platform egyetlen magyar résztvevőként jutott be a Bloomberg Tradebook londoni befektetői fórumára. Azoknak a cégeknek kínál megoldást, akik kinőtték az Excel-t, és a jelenlegi üzleti logikájuk kezelésére alkalmas eszközt keresnek a továbblépéshez.

A Karma Platform a sikeres hazai startup verseny szereplések után Londonban talált támogatóra. A Bloomberg Tradebook, a nemzetközi üzleti élet egyik legfontosabb, innovatív technológiákkal foglalkozó szereplője, idén indította el GROW programját. A Bloomberg befektetési szakemberei az Inveast eseményen figyeltek fel a ShiwaForce által fejlesztett platformra. A rendezvény után megkeresték a céget és arra bíztatták, hogy pályázzanak az egy éves befektetői fórumban való részvételre, amely célja, hogy a bejutott cégek komoly befektetőkhöz, nemzetközi piacokhoz jussanak. Tovább »


 
 
CC BY NC SA