Ingyenes a jelentkezés a Smartmobil konferencia mobil startup programjára

Ingyenes a jelentkezés a Smartmobil konferencia mobil startup programjára

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követően jelentős támogatást kapott a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét, a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes.

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követő héten váratlanul jelentős támogatást kapott a Mobil Startup program a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét. A startup programra a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes, akik eddig regisztráltak és fizettek a jelentkezésért, azokat értesítik a visszafizetés feltételeiről. Tovább »

Mobil startupokra fókuszál a Smartmobil 2013 konferencia

Mobil startupokra fókuszál a Smartmobil 2013 konferencia

A szervezőknek nem kissebb tervük van, mint hogy feltegyék Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére. Budapestre hoznak kockázati tőke és accelerator csapatokat, hogy felvonultathassák előttük a legjobb mobilos projekteket.

Idén április 4-én kerül megrendezésre a Smartmobil konferencia a RaM Colosseumban. A rendezvény 3 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, a múlt évben már 800 látogatót fogadott. A szervezőknek 2013-ban nem kissebb tervük van, mint hogy feltegyék Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére. Idén a világ minden tájáról Budapestre hoznak kockázati tőke és accelerator csapatokat - pl. Almaz Capital, Startup Sauna, Hack Fwd - és felvonultatják előttük a legjobb mobilos projekteket. A régióban nem volt még ilyen kifejezetten mobil technológiára fókuszáló startup esemény.Tovább »


 
 
CC BY NC SA