Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Az idén immár ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezendő konferencián a szakma képviselői keresik majd arra a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni.

Idén április 3-én kerül megrendezésre a jubileumi, ötödik Smartmobil konferencia. A rendezvény 4 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, ami a múlt évben már közel ezer látogatót fogadott. Idén a belváros közepén lévő Király utcába költözik a konferencia, ahol a VAM Design Center emeleteit fogják megtölteni előadásokkal.Tovább »

Hazai startupokat és appokat díjaztak a Smartmobil konferencián

Hazai startupokat és appokat díjaztak a Smartmobil konferencián

Az idei Smartmobil konferencia startup programjára több tucatnyi jelentkezés érkezett hazánkból és a régióból. Az előszűrés után a tíz legígéretesebb csapat prezentálhatta fejlesztéseit. A nyertes az iBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett.

Az immár negyedik alkalommal megrendezett Smartmobil konferencia a mobilipar legjelentősebb szakmai rendezvénye Magyarországon, melyre idén rekordszámú, közel ezer ember látogatott el. Az idei esemény kiemelt célja az volt, hogy Budapestre irányítsa a nemzetközi startup kockázati tőke figyelmét, és ezzel lökést adjon a hazai mobiltechnológiai fejlesztő közegnek. Ennek megfelelően számos jelentős tapasztalattal bíró nemzetközi befektető cég képviselője érkezett a konferenciára, hogy megossza tapasztalatait a résztvevőkkel, illetve egy verseny keretében elbírálja a bemutatkozó startup-okat.Tovább »

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Amíg az év első hónapjaiban alig akadt jelentősebb rendezvény, amit be lehetett volna írni a naptárakba, addig csak áprilisban minimum három konferenciára látogathatnak el startupok világa iránt érdeklődők. Áprilisi konferenciákat és startup-versenyeket ajánlunk.

Április 4-én immár negyedik alkalommal rendezik meg a Smartmobil-t, azonban először jelentkezik mobil startupokra fókuszáló versennyel a konferencia keretein belül. Április 11-én első alkalommal rendezi meg az IVSZ a Startup Konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak, április 18-án pedig immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb startupokra fókuszáló rendezvénye, a Startup Underground.Tovább »

10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

A Smartmobil konferencia elsőként rendez a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, több tucatnyi projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak.Tovább »

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

A 2013. április 4-én megrendezésre kerülő konferencián az ország és a régió legjobb mobilpiaci fejlesztőműhelyei mutatkozhatnak be induló tech vállalkozások finanszírozásban jelentős rutinnal bíró hazai és nemzetközi kockázati tőkebefektető cégeknek.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak. Céljuk, hogy felhelyezzék Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére. Tovább »


 
 
CC BY NC SA