Fintech startupokat vár a Start Path, a Mastercard programja

Fintech startupokat vár a Start Path, a Mastercard programja

Fintech startupokat keres inkubátor programjába a Mastercard. A Start Path programban most is egyedülálló szakmai támogatásban részesülhetnek a résztvevők. A soron következő fordulóra magyar csapatok jelentkezését is várják, a határidő augusztus 1.

A fizikai és a digitális kereskedelmet elválasztó szakadék áthidalását megkönnyítő vállalkozásokat keres a Mastercard. A cég Start Path nevű programjába olyanfintech startupokat várnak, amelyek rendelkeznek kezdőtőkével, és a bankolás, fizetés, kereskedelem területén dolgoznak újításokon. A soron következő fordulóra augusztus 1-ig várják a jelentkezéseket.Tovább »

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global téli programjára

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global téli programjára

A Mastercard innovatív vállalatoknak szóló Start Path Global programjában most is egyedülálló szakmai támogatásban részesülhetnek a résztvevő startupok. A soron következő téli fordulóra magyar csapatok jelentkezését is várják, a határidő október 11.

A Mastercard innovatív vállalatoknak szóló Start Path Global programjában most is egyedülálló támogatásban részesülhetnek a magyar startupok. A soron következő, téli fordulóra október 11-ig várják a jelentkezéseket.Tovább »

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global programjára

Jelentkezz a Mastercard Start Path Global programjára

Magyar csapatok jelentkezését is várják a MasterCard innovatív vállalatoknak szóló Start Path programjára, amelynek keretében egyedülálló szakmai támogatásban részesülhetnek a résztvevők. A most induló fordulóra március 21-ig várják a jelentkezéseket.

A startupok gyorsabban mutathatják be innovatív megoldásaikat a nagyközönségnek, ha megfelelő vállalati partnerekkel dolgoznak együtt – vélik a MasterCardnál. Ezért hozták létre 2014-ben a Start Path Global programot, amelyben eddig több mint 60 startup számára biztosított operatív segítséget, mentori támogatást és forrásokat új generációs kereskedelmi megoldások fejlesztésére. 2014 óta a Start Path 60 startuppal dolgozott együtt, és segítette őket forrásokkal és üzleti lehetőségekkel.Tovább »


 
 
CC BY NC SA