Üzleti és startup versenyek a Magyar Innovációs Techshow 2014-en

Üzleti és startup versenyek a Magyar Innovációs Techshow 2014-en

Május 2-ig lehet nevezni Magyarország egyik legfontosabb tech eseményére, a Magyar Innovációs TechShow-ra, az esemény részeként tartott Fintech&Sales Demo Day-re és az első valóban regionális szintű Central European Startup Awards-ra.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár hatodik alkalommal rendezi meg a Magyar Innovációs Techshow kiállítást , idén karöltve a Central European Startup Awards díjkiosztó gálájával, az OTP Hungaro-Projekt által szervezett Fintech & Sales Demo Day-jel, valamint a Magyar Projektmenedzsment Szövetség 21. Körkapcsolás konferenciájával.Tovább »

E-kereskedelmi fejlesztés nyert a  Magyar Innovációs TechShow-n

E-kereskedelmi fejlesztés nyert a Magyar Innovációs TechShow-n

Szenzoros adatkezelő, parkolássegítő, e-kereskedelmi fejlesztés és virtuális 3D tükör kapott díjat az 5. alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow kiállításon kedden Budapesten - közölte a szervező Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár ötödik alkalommal rendezte meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a hazai és nemzetközi befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.Tovább »

Innovatív megoldásokat keres a Magyar Innovációs Techshow 2013

Innovatív megoldásokat keres a Magyar Innovációs Techshow 2013

2013. június 11-én rendezik meg a Magyar Innovációs Techshow 2013 kiállítást, amely az ország innovatív technológiai megoldásait mutatja be. A megtekinthető 18 fejlesztést egy szakmai zsűri fogja kiválasztani. A versenyre május 13-ig lehet jelentkezni.

A Mobilitás és Multimédia Klaszter immár ötödik alkalommal rendezi meg az ország egyik legfontosabb IT eseményét, a Magyar Innovációs TechShow-t, amely a legfrissebb és legígéretesebb magyar info-kommunikációs termékek és szolgáltatások számára kínál bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény célja a magyarországi digitális ipar legújabb, legizgalmasabb, már kézzelfogható eredményeinek felvonultatása a szakmai közönség, a hazai és nemzetközi befektetők, a média és az érdeklődő nagyközönség előtt.Tovább »

Magyar Innovációs TechShow 2012

Magyar Innovációs TechShow 2012

Több száz résztvevő látogatta meg szerdán a negyedik alkalommal megrendezett Magyar Innovációs TechShow-t, ahol 21 magyar informatikai és technológiai fejlesztés mutatkozott be a közönség előtt.

A TechShow-t 2009 óta rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter azzal a céllal, hogy a közönség megismerhesse a legfrissebb magyar infokommunikációs termékek legjobbjait, és kapcsolatba lépjen a digitális iparág döntéshozóival, illetve a startup közösséggel. A TechShow-n kiállító vállalkozásokat minden évben nyílt pályázaton választja ki egy független szakértői zsűri, a kiállítás látogatói közülük szavazhatnak az általuk legkiemelkedőbbnek tartott fejlesztésre. A kiállítók többek között a gyógyászat, a közlekedés, a játék, valamint az egészség területein mutattak be innovatív megoldásokat.Tovább »


 
 
CC BY NC SA