Equity Thursday: Ki mibe szóljon bele a cégépítésnél?

Equity Thursday: Ki mibe szóljon bele a cégépítésnél?

Budapest, Magyarország

Akarom a szabadságot vagy vezessenek? Innovátor kontra vállalkozó? Co-founder, CTO, CEO - együtt fogunk dönteni vagy csak a CEO? 3fős céget vezetni tudok, 30 fő is menni fog? És 300?

A cégépítés, alapítók, befektetők, irányítás témakört fogjuk kivesézni a következő meetupon. Ehhez akadémiai, befektetői és vállalkozói szempontot is bemutatunk!

Program

  • 18.00 regisztráció, ismerkedés, az első sört kézbe vesszük
  • 18.30: Akarom a szabadságot vagy vezessenek? Mi az az útitárs elmélet?
    Baracskai Zoltán professzor a vendégünk, döntéselmélet, leadership, tudásmenedzsment professzora, aki sarkos véleményével néha egyeseket megbotránkoztat, de pont ezért szeretjük :)
  • Majd csatlakozik a beszélgetéshez Molnár András, a Portfolion vezérigazgatója, a HVCA (hvca.hu) elnökségi tagja, aki a sok éves befektetői tapasztalatot adja át, sztorikat várunk tőle, hogy mikor működtek jól csapatok, mi okozhat problémát, mit preferál és javasol egy tapasztalt befektető. Ők mibe akarnak beleszólni és hogy fogadják ezt a vállalkozók?
  • 19.20: A gyors növekedés és a csapat / cégépítés - Csillag Péter, Starschema
    A Starschema-ról rengeteg hír jelent meg, a kiemelkedő növekedésük okán több díjat is bezsebeltek. Amellett, hogy az anyacég évi[masked]%-ot nő bevételben, a csapatot is aktívan bővítik: hogy tudják megtalálni a megfelelő embereket, hogy történik az integráció, az onboarding? Próbáljuk a legfontosabb tapasztalatokat megszerezni tőle! Péter vezeti továbbá a Starschema spinoff-ját a VirtDB-t, amely tavaly 1,2M USD tőkét is bevont.

Természetesen a meetupon megint lesznek befektetők, angyalok, tehát a networkingre hozzatok névjegyet, készüljetek mini pitch-csel! Mindenkit szeretettel várunk, aki céget épít, készülni akar a "skálázódásra". Előzetes kérdéseiteket várjuk emailben vagy hozzászólásban!

Technikai részletek: Részvételi díj a helyszín felé van, 1 500 Ft, amiért kapunk 2 italkupont a helyszíntől.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2017. március 23., 18:00-18:00

Helyszín: Közgarden

Cím: Ráday utca 43-45., Budapest

Belépő: 1500 Ft

 
 
CC BY NC SA