Equity Thursday: growth by focusing

Equity Thursday: growth by focusing

Budapest, Magyarország

Rengeteg startup bukik el a fókuszálás hiánya miatt. A befektetők növekedést várnak el, de ha szűkítem a fókuszt, hogy lesz ebből növekedés? Ezúttal kicsit a sales/marketing/business development témáját boncolgatjuk, 2 esettanulmánnyal, külföldi és hazai tapasztalatokkal, példákkal, mi több, ismét a HVCA-val partnerségben!

Előadók

  • Burján Balázs, Oracle sales executive érkezik egy case study-val, amiben elmeséli, hogy csapatával hogyan "hódítottak" meg egy részpiacot 2 hónap leforgása alatt, "lean sales és busdev" megközelítéssel,
  • Félegyházi Márk, CEO @Avatao.com és CrysysLab member, aki megosztja velünk, hogy Avatao nevű startupjuk esetén hogy jutottak el 16 üzleti modelltől a most használt 2-ig, átéltek-e fájdalmakat, amikor valamilyen üzleti modellt el kellett engedni,
  • Gyurácz Németh Iván, M27 ABSOLVO nemzetközi üzletfejlesztés - közel 50 magyar és CEE régiós nemzetközi piacra lépésének tapasztalata alapján hogy találhatják meg a cégek a tényleg fontos piacokat, szegmenseket?

Az előadásokat legkésőbb 18.30-kor elkezdjük, Q&A-val együtt várhatóan 20.15-kor zárjuk a hivatalos részt, aztán mehet a networking stb. Részvételi díj a helyszín felé van, 1 500 Ft, amiért kapunk 2 italkupont a helyszíntől. A helyszín max kapacitása, ill a nagy számú érdeklődés miatt az RSVP-t vegyétek komolyan.

Időpont és Helyszín

Időpont: 2017. április 20., 18:00-18:00

Helyszín: Közgarden

Cím: Ráday utca 43-45., Budapest

Belépő: 1500 Ft

 
 
CC BY NC SA