Lengyelországban terjeszkedik az online takarítás közvetítő Rendi

Lengyelországban terjeszkedik az online takarítás közvetítő Rendi

Egy évvel az indulása után Lengyelországban is elindította szolgáltatását a magyar online takarítás közvetítő. A Rendi Varsóban kezdte meg működését, de a későbbiekben Gdansk-ban és Krakkóban is terjeszkedne, sőt további országokban is tervezik a megjelenést.

A kezdetektől fogva a régiós piacra készülő Rendi megtette az első nagy lépést a nemzetközi terjeszkedés útján. Magyarország 4 nagyvárosa után a vállalkozás most Lengyelországban kezdte meg külföldi terjeszkedését. A döntést egyrészt az indokolta, hogy a lengyelek különösen nyitottak az innovációra, rengeteg nemzetközi startup márka működik itt sikeresen, másrészt 40 milliós lakosságával ez a legnagyobb régiós piac.Tovább »

Rendi névre vált a népszerű internetes takarítás-közvetítő Helpy

Rendi névre vált a népszerű internetes takarítás-közvetítő Helpy

Saját felmérésének eredménye alapján új, Rendi néven kínálja szolgáltatásait a korábban Helpy néven működő online takarítás-közvetítő. A hazai alapítású, Magyarországon működő internetes szolgáktatás a könnyebb beazonosítás miatt döntött a Rendi név mellett.

Magyar márkanévre vált az első magyar online takarítás közvetítő. A 2015 szeptemberben, Helpy néven indult vállalkozás nemrégiben kutatást végzett megrendelőinek körében. A kutatás eredményeinek ismeretében a Rendi névre váltanak, így a magyar cég mögött magyarnak is hangzó márkanév áll a jövőben.Tovább »

50 milliós befektetést kap az internetes takarítás-közvetítő Helpy

50 milliós befektetést kap az internetes takarítás-közvetítő Helpy

Régiós terjeszkedésre tör a Helpy, amely takarítókat közvetít az interneten. A szolgáltatás tavaly szeptemberben indult, azóta több ezer ügyfelet szolgált ki. A Conor Tőkealap 150 ezer eurós befektetését a közép-kelet-európai terjeszkedésre fordítanák.

Tavaly szeptemberben indult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő, ami azóta már több ezer ügyfélnek nyújtott szolgáltatást Budapesten, Győrben és Szegeden. A platform segítségével egyszerűen rendelhető takarítás a kívánt helyre és időpontra.Tovább »

Elindult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő

Elindult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő

Nyugat-európai országokban egyre elterjedtebbek a különböző takarítást és egyéb házi munkákat végző szakembereket közvetítő alkalmazások és weboldalak. Hazánkban nemrégen indult el a kategóriában úttörő Helpy, mely egyelőre a budapestiek számára érhető el.

A felgyorsult városi életmód miatt már Magyarországon is egyre gyakoribbá kezd válni a “bejárónő” igénybevétele, akire rábízhatjuk otthonunk rendben tartását, takarítását. Az Európai Unióban évente 5 százalékkal emelkedik az ilyen szolgáltatást igénybevevők száma.Tovább »


 
 
CC BY NC SA