5 ország 10 startupja száll ringbe holnap a CEE Lift Off versenyen

5 ország 10 startupja száll ringbe holnap a CEE Lift Off versenyen

Kereken 100 induló vállalkozás jelentkezett a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat shortlistjére 5 magyar, két osztrák, egy ukrán, egy szlovák és egy szlovén startup jutott be.

Kereken 100 induló vállalkozás jelentkezett a régió egyik legnagyobb startup versenyére, a CEE Lift Off!-ra. A Loffice és az OXO Labs által indított eseménysorozat shortlistjére 5 magyar, két osztrák, egy ukrán, egy szlovák és egy szlovén startup jutott be. A zsűri szintén a nemzetközi irányt képviseli: cseh, osztrák, német, román és magyar bírák döntenek majd a legjobbról.Tovább »

CEE Lift Off: startup versenyt hirdet az OXO Labs és a Loffice

CEE Lift Off: startup versenyt hirdet az OXO Labs és a Loffice

Az SM 2015 konferencián indítja el közös nemzetközi startup versenyét az OXO Labs és a Loffice, hogy a hazai ökoszisztéma határain túllépve régiós szinten is meghatározó szereplőivé váljanak a piacnak. A versenyre március 26-ig várják a jelentkezéseket.

Magyarország legnagyobb IT és technológiai eseményén, az SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencián indítja el a Loffice és az OXO Labs közös regionális startup verseny-sorozatát, a CEE Lift Off!-ot. Az SM konferenciasorozat 2013 óta ad teret a hazai és nemzetközi startupoknak, több tucat csapatot indítva el így a nemzetközi siker útján. Az idei startup verseny célja, hogy a kelet-közép-európai országok legígéretesebb startupjait gyűjtse össze Budapesten április 8-án.Tovább »

Magyar startupok, akik részt vesznek idén a LeWeb konferencián

Magyar startupok, akik részt vesznek idén a LeWeb konferencián

Idén három magyar startup mutatkozhat be az önálló magyar standon a Párizsban kedden kezdődött LeWeb konferencián, melynek témája a digitális innováció. A három nyertest közel 170 szakember előtt, egy pitch verseny keretében választották ki December 5-én.

2014-ben második alkalommal hirdetett meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyar startupok számára. Ezúttal a 3 ígéretes csapat ingyen szerepelhet kiállítóként a LeWeb-en, Európa egyik legnagyobb szakmai eseményén, december 9-11-én Párizsban, amelynek során az online üzlet jövőjéről, trendekről és tendenciákról beszélnek.Tovább »

Startup verseny kiállítói standhelyekért a LeWeb konferencián

Startup verseny kiállítói standhelyekért a LeWeb konferencián

Jelentkezz a Loffice startup versenyére, mérettesd meg az ötleted a szakmai zsűri által és utazz Párizsba, ahol 400 nemzetközi befektető és számos nagyvállalat vár a LeWeb-en! A nyeremény 3 db kiállítói standhely, ingyenes utazás és szállás az eseményre.

2014-ben második alkalommal hirdet meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyarországi és a határon túli magyar startupok számára. Ezúttal a 3 legígéretesebb magyarországi vagy határontúli magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként a LeWeb-en, Európa egyik legnagyobb szakmai eseményén, december 9-11-én Párizsban.Tovább »

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Magyar startupok, akik részt vettek idén a Pioneers Festival-on

Idén kilenc magyar startup vett részt a befektetők és szakemberek részéről kiemelt figyelemmel kitüntetett bécsi Pioneers fesztiválon. 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.

Október 29-30-án került megrendezésre Bécsben a 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Fesztivál. Európa egyik legnívósabb startup eseményén idén 9 magyar startup vett részt: 4 jutott be a pitch verseny legjobb 50 helyezettje közé, a Loffice jóvoltából pedig 5 magyar csapat is ingyen standot állíthatott.Tovább »


 
 
CC BY NC SA