Hazai startupokat és appokat díjaztak a Smartmobil konferencián

Hazai startupokat és appokat díjaztak a Smartmobil konferencián

Az idei Smartmobil konferencia startup programjára több tucatnyi jelentkezés érkezett hazánkból és a régióból. Az előszűrés után a tíz legígéretesebb csapat prezentálhatta fejlesztéseit. A nyertes az iBlueOpen elnevezésű magyar fejlesztésű applikáció lett.

Az immár negyedik alkalommal megrendezett Smartmobil konferencia a mobilipar legjelentősebb szakmai rendezvénye Magyarországon, melyre idén rekordszámú, közel ezer ember látogatott el. Az idei esemény kiemelt célja az volt, hogy Budapestre irányítsa a nemzetközi startup kockázati tőke figyelmét, és ezzel lökést adjon a hazai mobiltechnológiai fejlesztő közegnek. Ennek megfelelően számos jelentős tapasztalattal bíró nemzetközi befektető cég képviselője érkezett a konferenciára, hogy megossza tapasztalatait a résztvevőkkel, illetve egy verseny keretében elbírálja a bemutatkozó startup-okat.Tovább »

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Három konferencia áprilisban, amit nem szabad kihagynod

Amíg az év első hónapjaiban alig akadt jelentősebb rendezvény, amit be lehetett volna írni a naptárakba, addig csak áprilisban minimum három konferenciára látogathatnak el startupok világa iránt érdeklődők. Áprilisi konferenciákat és startup-versenyeket ajánlunk.

Április 4-én immár negyedik alkalommal rendezik meg a Smartmobil-t, azonban először jelentkezik mobil startupokra fókuszáló versennyel a konferencia keretein belül. Április 11-én első alkalommal rendezi meg az IVSZ a Startup Konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak, április 18-án pedig immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb startupokra fókuszáló rendezvénye, a Startup Underground.Tovább »

10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

A Smartmobil konferencia elsőként rendez a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, több tucatnyi projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak.Tovább »

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

A 2013. április 4-én megrendezésre kerülő konferencián az ország és a régió legjobb mobilpiaci fejlesztőműhelyei mutatkozhatnak be induló tech vállalkozások finanszírozásban jelentős rutinnal bíró hazai és nemzetközi kockázati tőkebefektető cégeknek.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak. Céljuk, hogy felhelyezzék Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére. Tovább »

Ingyenes a jelentkezés a Smartmobil konferencia mobil startup programjára

Ingyenes a jelentkezés a Smartmobil konferencia mobil startup programjára

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követően jelentős támogatást kapott a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét, a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes.

A Smartmobil konferencia indulásának bejelentését követő héten váratlanul jelentős támogatást kapott a Mobil Startup program a szponzorok részéről. A szervezők az új források figyelembe vételével újratervezték a program üzleti modelljét. A startup programra a jelentkezés mostantól teljesen ingyenes, akik eddig regisztráltak és fizettek a jelentkezésért, azokat értesítik a visszafizetés feltételeiről. Tovább »


 
 
CC BY NC SA