740 millió forint befektetést kapott a Mobilengine

740 millió forint befektetést kapott a Mobilengine

740 millió forint tőkeemelést kapott a Mobilengine a Valor Capital Kockázati Tőkealap-kezelőtől. A mostani befektetéssel a vállalat az amerikai piac meghódítására koncentrál majd. A cég vezetősége Bostonba költözik, ahol a vállalati szoftvereken van a fókusz.

A Mobilengine amerikai piacra lépését segítheti az a 740 millió forintos tőkeemelés, melyről a miskolci cég a nemrég írt alá megáőllapodást a Valor Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.-vel.Tovább »

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Ötödik alkalommal, rekordszámú résztvevővel rendezték meg a Smartmobil konferenciát. Az április 3-i eseményen olyan nemzetközi húzónevek, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop vezetői is megosztották tapasztalataikat, tanácsaikat a közel ezer résztvevővel.

Ugyan az előadások többsége a mobil-világgal ismerkedő és foglalkozó cégek munkatársai számára volt leginkább hasznos, a Smartmobil 2014 minden egyes prezentációja tartogatott némi érdekességet, hiszen Magyarország legnagyobb mobiltechnológiákkal és startupokkal foglalkozó konferenciájának központi témája a jövő volt. A hagyományosan pergő ritmusú esemény kiváló terepet biztosított a résztvevőknek a legfrissebb hazai és nemzetközi mobil-, és digitális trendek megismerésére. A szervezők olyan jelentős, nemzetközi sikereket elért techcégek vezetőit is elhívták Budapestre, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop, hogy osszák meg tapasztalatikat a hazai szakmával. Tovább »

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

A Smartmobil 2014 idén olyan nemzetközi előadókat hoz Budapestre, akik tapasztalataik átadásával segíthetik a hazai fejlesztői ökoszisztéma előrelépését. A konferencia egy másik slágertémát, a változó médiafogyasztási trendeket is boncolgatja majd.

Az idén ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezésre kerülő Smartmobil 2014 arra keresi a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni. Számos külföldi szakember véleménye, hogy a magyar garázscégek fejlesztői potenciálban és kreativitásban jól állnak, viszont hiányzik belőlük a „gyilkos ösztön”, amivel az innovációt piacképes termékké formálják. Tovább »

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Nemzetközileg is kezdenek üzleti sikereket elérni az újgenerációs magyar technológiai startupok, melyek közül több a tavalyi Smartmobil konferencián kapott lendületet. A Sopreso, a StatzUp és a Turtle Games tör globális sikerekre.

Új üstökösök tűntek fel a magyar digitális szektor egén, melyek a már jelentős sikereket elért hazai tech vállalatokat követve a nemzetközi piacok meghódításán dolgoznak. A tavalyi Smartmobil konferencia startup versenyein feltűnt fejlesztők közül több is rácáfol arra a gyakori kritikára, hogy bár a magyar garázscégek ötletei jók, a piaci sikerhez szükséges üzleti készségek hiányoznak. A hazai mobiltechnológiai és digitális piac egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, az Smartmobil 2014 konferencia idén is nagy hangsúlyt fektet a startupokra. A világ legdinamikusabb tech központjaiból érkeznek szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a hazai szakma szereplőinek.Tovább »

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Az idén immár ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezendő konferencián a szakma képviselői keresik majd arra a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni.

Idén április 3-én kerül megrendezésre a jubileumi, ötödik Smartmobil konferencia. A rendezvény 4 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, ami a múlt évben már közel ezer látogatót fogadott. Idén a belváros közepén lévő Király utcába költözik a konferencia, ahol a VAM Design Center emeleteit fogják megtölteni előadásokkal.Tovább »


 
 
CC BY NC SA