Pályázatot írtak ki tehetséges fiatal válalkozóknak, 5 millió a tét

Pályázatot írtak ki tehetséges fiatal válalkozóknak, 5 millió a tét

Országos népszerűséggel és ötmillió forintos fődíjjal járó pályázatot indított a Példakép Alapítvány. A Példakép Pályázaton olyan fiatal vállalkozók vehetnek részt, akik vállalkozásukkal pozitív példát mutatnak a társadalomnak és a fiatal generációnak.

A Példakép Alapítvány civil kezdeményezés, amely azzal a céllal jött létre, hogy megismertesse és elismertesse a nyilvánossággal a sikeres fiatal magyar vállalkozókat. Nem csak azért, hogy büszkék lehessünk tehetségeinkre és az általuk elért eredményekre, hanem azért is, hogy a pályakezdő fiatalok vonzó, elérhető és követhető életpályát lássanak maguk előtt.Tovább »

Egymillió font, hogy százmilliót érő vállakozást építs Londonban

Egymillió font, hogy százmilliót érő vállakozást építs Londonban

Egymillió fontot nyerhet bármely technológiai vállalkozás londoni központjának megalapítására. A pályázóknak azonban be kell mutatniuk, miként használnák fel a támogatást és a londoni főhadiszállást arra, hogy százmillió fontot érő vállakozást építsenek.

A Million Pound Startup versenyt a londoni „Szilícium-körtér” cégeinek egyesülete, a Digital Shoreditch írta ki, támogatói pedig élvonalbeli üzleti vállalkozások és London városának több befektetési és promóciós vállalata. A nyertes pályázó nem csak egymillió fonttal lesz gazdagabb, hanem a partnerektől is segítséget kap londoni működésének elindításához. A feltételek közt csupán az szerepel, hogy a vállalkozás nem lehet tíz évnél idősebb és éves forgalma nem haladhatja meg az egymillió fontot.Tovább »

Wayra: 50 ezer eurós pályázatot indít a Telefónica innovatív technológiáknak

Wayra: 50 ezer eurós pályázatot indít a Telefónica innovatív technológiáknak

Nemzetközi pályázatot hirdetett a spanyol Telefónica, amelyre magyar jelentkezőket is várnak. A maximum 50 ezer eurós támogatást és egyéb segítséget a legjobbnak ítélt innovatív technológiai projektek nyerhetik el.

A madridi székhelyű telekommunikációs vállalat Wayra programja egy tavaly Latin-Amerikából indult kezdeményezés, amelyet idén terjesztették ki Európára. Spanyolország, az Egyesült Királyság, Írország és Németország után a program hivatalosan a héten indult el a Cseh Köztársaságban, de a kiírók reményei szerint más kelet-közép-európai országokból, így hazánkból is sokan indulnak majd a pályázaton. Tovább »


 
 
CC BY NC SA