Három startup utazhat San Francisco-ba a TechCrunch Disrupt-ra

Három startup utazhat San Francisco-ba a TechCrunch Disrupt-ra

Három magyar startup utazhat ki San Francisco-ba a technológiai szektor egyik legnagyobb fesztiváljának számító TechCrunch Disrupt-ra. A globális piacot célzó, prototípussal rendelkező csapatok jelentkezését július 10-ig várják az InnoTrade Program honlapján.

A technológiai világ legfontosabb szereplői lepik el San Franciscót 2016. szeptember 12-14. között, ekkor kerül megrendezésre az egyik legismertebb innovációs verseny, konferenia és kiállítás, a TechCrunch Disrupt.Tovább »

Egészségügyi startupokat vár Belrinbe a Bayer mentor programja

Egészségügyi startupokat vár Belrinbe a Bayer mentor programja

A Bayer 2013 óta ír ki támogatást fiatal vállalkozóknak. A Grants4Apps egészségügy területére fókuszáló ösztöndíjprogram pénzbeli és szakmai támogatást nyújt az innovatív cégeknek. Fókuszban a női egészség, kardiológia, szemészet, onkológia és radiológia.

A Bayer újra meghirdette Grants4Apps nemzetközi programját, amelynek keretében olyan digitális egészségügy-profilú startupok pályázhatnak, amelyek szoftver- vagy hardverfejlesztései, technológiai projektjei hozzáadott értéket képviselnek a betegek és orvosok számára, nagyban hozzájárulnak a betegek egészségi állapotának, életminőségének javításához, valamint elősegítik az egyes gyógyászati eljárások fejlődését. Tovább »

2,5 milliárd forint segíti startup cégek nemzetközi piacra lépését

2,5 milliárd forint segíti startup cégek nemzetközi piacra lépését

A komplex GINOP-3.1.3-15 program részeként mentorhálózat épül ki a nemzetközi részvétel elősegítése érdekében. A tudás és kapcsolatbővítés, valamint a lehetőségek helyben történő feltárása és kiaknázása érdekében képzéseket és rendezvényeket is szerveznek.

IKT startup cégek nemzetközi piacra lépését segítő szakértői, mentori hálózat kialakítása címmel kiemelt felhívás jelent meg a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP-3.1.3-15-IKT). A felhívás keretében egy olyan projekt támogatása a cél, amely segíti a hazai, kevésbé fejlett régiókban működő infokommunikációs és távközlési (IKT) startup vállalkozások nemzetközi piacra lépését, növeli a kapcsolati tőkét, valamint erősíti a szektor szereplőinek együttműködését.Tovább »

Jelentkezz a JIC akcelerátor STARCUBE IoT és IT programjára

Jelentkezz a JIC akcelerátor STARCUBE IoT és IT programjára

A Brno-i JIC akcelerátor STARCUBE programja, melynek fókusza a tárgyak internete (IoT) és az IT biztonságtechnika, egyedülálló felszereltségű infrastruktúrával és felkészült szakemberekkel segít kidolgozni terméked vagy szolgáltatásod prototípusát.

A JIC a leghosszabb ideje működő cseh akcelerátor. Az elmúlt öt év alatt 62 projektet támogattak, amelyek összesen 5 millió dollár befektetéshez jutottak a privát szektorból. Nem véletlen, hogy a Fundacity által nemrég megjelent, az európai szereplőket elemző piackutatás a 20 legaktívabb akcelerátor közé sorolta a JIC-t.Tovább »

Várja a jelentkezőket a Bridge Budapest idei ösztöndíj programja

Várja a jelentkezőket a Bridge Budapest idei ösztöndíj programja

San Francisco és Boston után több távol-keleti állomásra és Izraelbe is eljuthatnak a magyar fiatalok a Bridge Budapest idei ösztöndíjának a segítségével. A programra március 7. és április 7. között várják a tehetséges fiatalok jelentkezését.

A Bridge Budapest március 7. és április 7. között várja azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik marketing, design, számítógépes fejlesztés vagy sales területén akarnak tanulni a sikeres, nagy magyar cégektől. A nyertes pályázók 1 hónapot tölthetnek a legizgalmasabb informatikai cégeknél külföldön. A programba bárki jelentkezhet, aki egyetemista vagy már befejezte tanulmányait, és szívesen lenne gyakornok a sikeres startupoknál.Tovább »


 
 
CC BY NC SA