Szeptemberben újra itt a Pioneers Unplugged Budapest

Szeptember 18-án ismét megrendezésre kerül a Pioneers Unplugged Budapest. A régió vezető vállalkozóira, vállalatvezetőire, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény most második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon.

Az első Pioneers Unplugged Budapest sikere után szeptember 18-án másodszorra is megrendezésre kerül a régió vezető vállalkozóira, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény. A Pioneers Unplugged a közép-európai startup világ egyik legkiemelkedőbb és legjobban várt eseményének, az Ausztriában megrendezett Pioneers Festival-nak „kistestvére”, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit hivatott népszerűsíteni.

A Pioneers Unplugged kötetlen hangulatban biztosít kapcsolatteremtési lehetőséget a hazai startup ökoszisztéma meghatározó szereplőivel. Az Unplugged célja, hogy vállalkozókat oktasson és inspiráljon, valamint helyi és regionális startup közösségeket kapcsoljon össze a világ minden tájáról.

„A Pioneers Festival-lal való együttműködésünk eredményeképpen ismét egy globálisan ismert márkanév alatt találkozhatnak a hazai vállalkozók és innovátorok. A Pioneers Unplugged reményeink szerint egy olyan fórum lesz, amely hozzájárul a startup ököszisztéma fejlődéséhez.” — nyilatkozta Szabó Balázs, az InVendor üzletfejlesztési vezetője.

A második Pioneers Unplugged Budapest fókuszában is a kapcsolatteremtés áll majd. Az esemény szakmai részében két előadást is hallhattok, majd kötetlen kapcsolatépítésre várnak benneteket. A szervezők remélik, hogy különböző városokban megrendezett Unplugged estekkel a pionír szellem a helyi startup közösségekhez is eljut.

A rendezvényre a jegyek már kaphatóak, sőt startupok most féláron vásárolhatnak belépőt.

A Pioneers Unplugged helyi szervezője a nemzetközi tőkebefektetésekkel foglalkozó InVendor, amely a Startup Sauna, a Hungarian Innovation Day és az inveAst 2013 szervezőjeként számos eseménnyel gazdagította a magyar startup közösséget.


 
 
CC BY NC SA