A nyolc StartUp Underground döntős

A nyolc StartUp Underground döntős

A konferencia délelőtti startup versenyébe a jelentkező 63 nevezés közül a következő 8 startup jutott be: Basewalk, Dimeboard, Dunascope, Ingrido, Karma Platform, Magyar Czider, Optoforce és a Remagine.

A Basewalk a Taskfit megoldása, amely egyszerű munkaerő nyilvántartást és projektvezető eszköz nyújt. A Dimeboard egy rugalmas digitális interaktív tábla, a Dunascope pedig egy automatikus ivóvízminőség biztosító berendezés mikrobiológiai szennyezések detektálására. A Karma Platform egy Agilis ügyviteli rendszer napi egy cappuccino áráért, a Magyar Czider egy almabor gyártó üzem. Az Optoforce egy robotikai újításokat tartalmazó, 3 dimenziós erőmérő a Remagine Technologies pedig a SmartSocket intelligens hálózati aljzat készítője.Tovább »

Startup Weekend Budapest, 2012

Startup Weekend Budapest, 2012

Március 30-án immár második alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Startup Weekend sorozat budapesti eseménye. A két napos program végén mutatkoznak be az elkészült prototipusok a szakmai zsűri előtt.

A Colabs Startup Center szervezésében második alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű Startup Weekend sorozat budapesti eseménye, melynek keretében több mint 50 tapasztalt fejlesztő, designer, marketinges és vállalkozó jön össze egy hétvégére, hogy egymással új csapatokat alakítva jussanak el egy-egy startup ötlettől a termék vagy szolgáltatás beindításáig mindössze 54 óra alatt.Tovább »

StartUp Underground 2012

StartUp Underground 2012

Idén március 8-án ötödik alkalommal rendezik meg a Startup Underground konferenciát a Corvin moziban. Az idei téma a magyar startupok világpiacra jutása, a mikrovállalkozások kihívásai a nemzetközi piacon.

Az „underground” megnevezés kicsit csalóka. Az alulról jövő kezdeményezés mára – a sok hasonló közül – Magyarország egyik legmeghatározóbb startup rendezvényé nőtte ki magát, ahol olyan nagy nevek fognak előadni, mint például G. Noel az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) elnöke vagy Matt Meeker, a Meetup alapítója.Tovább »

Colabs Seed Program

Colabs Seed Program

A Colabs Seed Program 1-5 millió forint induló tőkét, mentorokat és inspiáló munkateret kínál egy három hónapos intenzív fejlesztési időszakra. A program végén mutatkoznak be az elkészült prototipusok a szakmai befektetők előtt.

A kezdő startupok november 30-ig jelentkezhetnek a Colabs Seed Programba, melynek keretében a legígéretesebb hazai projektek átlagosan 3 millió forint induló befektetést kapnak. Tovább »

Első díjat nyert az Easyling

Első díjat nyert az Easyling

Első díjat nyert a magyar Easyling.com megoldás Közép-Kelet-Európa legnagyobb webes konferenciája, a How-to-Web 2011 keretében zajló, innovatív induló vállalkozások számára kiírt Startup Challenge versenyen.

A november 10-én lezárult döntőben a magyar Skawa Innovation fiatal csapata 750 szakértő előtt mutatta be távmunka-rendszerre épülő, felhő-alapú weboldalfordító megoldását, mely a zsűri ítélete alapján mind technológiai, mind üzleti szempontból az összes pályázat közül a legjobbnak bizonyult. Az Easyling sikere jól példázza a magyar innovatív vállalkozások potenciálját. Tovább »

 
 
CC BY NC SA