Kedden ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged

Kedden ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged

Október 8-án ismét Budapestre látogat a Pioneers Unplugged, egy nemzetközi startup esemény, a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye. Az InVendor rendezésében ez alkalommal a Loffice közösségi iroda fogadja be az inspirációra vágyó közönséget.

A Pioneers Unplugged a bécsi Pioneers Festival társrendezvénye, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit dicsőítő két napos startup fesztivál. Az Unplugged estek ezt a Pioneers szellemet hirdetik Európa különböző városaiban egy kapcsolatteremtő rendezvénysorozattal. Magyarországon immár második alkalommal kerül sor a Pioneers Unplugged-ra.Tovább »

Sikerekkel zárult a Startup Sauna egynapos budapesti programja

Sikerekkel zárult a Startup Sauna egynapos budapesti programja

Az immár második alkalommal megrendezett Startup Sauna Budapestet egy mobil-robotikai alkalmazás és egy online szerkesztőségeknek szánt analitikai elemzőprogram közösen nyerte, így részt vehetnek a Startup Sauna akcelerátor októberben induló programjában.

A finn startup világ nagyágyúi, Aape Pohjavirta, Juha Ruohonen és a SAP korábbi felsővezetője, Ilkka Kivimaki az Akváriumban és a Design Terminálban okoztak meleg pillanatokat 16 szerencsés magyar garázsvállalkozásnak. Az egyperces előadásokat, a tőlük megszokott lényegre törő kérdésekkel és kommentekkel kísérték, minden modorosságot mellőzve.Tovább »

Szeptemberben újra itt a Pioneers Unplugged Budapest

Szeptemberben újra itt a Pioneers Unplugged Budapest

Szeptember 18-án ismét megrendezésre kerül a Pioneers Unplugged Budapest. A régió vezető vállalkozóira, vállalatvezetőire, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény most második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon.

Az első Pioneers Unplugged Budapest sikere után szeptember 18-án másodszorra is megrendezésre kerül a régió vezető vállalkozóira, befektetőire és innovátoraira szabott kapcsolatteremtő rendezvény. A Pioneers Unplugged a közép-európai startup világ egyik legkiemelkedőbb és legjobban várt eseményének, az Ausztriában megrendezett Pioneers Festival-nak „kistestvére”, amely a vállalkozói szellemet és a jövő innovatív technológiáit hivatott népszerűsíteni.Tovább »

Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptember 16-án újra megrendezésre kerül a Startup Sauna egész napos budapesti rendezvénye, ahonnan a legjobb startupok meghívást nyerhetnek az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra. A rendezvényre a jelentkezéseket szeptember 8-ig várják.

Tavaly került megrendezésre a Startup Sauna első budapesti rendezvénye. Az Invendor szervezésének köszönhetően idén Szeptember 16-án visszatér az akcelerátor program Magyarországra. Céljuk, hogy felkutassák a legígéretesebb startupokat és meghívják azokat az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra.Tovább »

Ilyen volt az első Pioneers Unplugged Budapest

Ilyen volt az első Pioneers Unplugged Budapest

A kreativitás, az innováció és az inspiráció jegyében több mint száz vállalkozó, befektető, és programozó vett részt kedden az első budapesti Pioneers Unplugged rendezvényen, ahol a magyar startup ökoszisztéma teljes keresztmetszetében képviseltette magát.

Az InVendor szervezésében megrendezett eseményt, ahol a magyar startup ökoszisztéma teljes keresztmetszetében képviseltette magát Imre Zsombor nyitotta meg. A Pioneers Unplugged egy technológiai fókuszú esemény, amely kötetlen hangulatban biztosít kapcsolatteremtési lehetőséget a hazai innováció meghatározó szereplőivel. Az Unplugged célja, hogy vállalkozókat oktasson és inspiráljon, valamint helyi és regionális startup közösségeket kapcsoljon össze a világ minden tájáról.Tovább »


 
 
CC BY NC SA