Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptemberben újra Budapestre érkezik a Startup Sauna

Szeptember 16-án újra megrendezésre kerül a Startup Sauna egész napos budapesti rendezvénye, ahonnan a legjobb startupok meghívást nyerhetnek az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra. A rendezvényre a jelentkezéseket szeptember 8-ig várják.

Tavaly került megrendezésre a Startup Sauna első budapesti rendezvénye. Az Invendor szervezésének köszönhetően idén Szeptember 16-án visszatér az akcelerátor program Magyarországra. Céljuk, hogy felkutassák a legígéretesebb startupokat és meghívják azokat az október 14-én Helsinkiben induló 5 hetes programra.Tovább »

Ilyen volt az első Pioneers Unplugged Budapest

Ilyen volt az első Pioneers Unplugged Budapest

A kreativitás, az innováció és az inspiráció jegyében több mint száz vállalkozó, befektető, és programozó vett részt kedden az első budapesti Pioneers Unplugged rendezvényen, ahol a magyar startup ökoszisztéma teljes keresztmetszetében képviseltette magát.

Az InVendor szervezésében megrendezett eseményt, ahol a magyar startup ökoszisztéma teljes keresztmetszetében képviseltette magát Imre Zsombor nyitotta meg. A Pioneers Unplugged egy technológiai fókuszú esemény, amely kötetlen hangulatban biztosít kapcsolatteremtési lehetőséget a hazai innováció meghatározó szereplőivel. Az Unplugged célja, hogy vállalkozókat oktasson és inspiráljon, valamint helyi és regionális startup közösségeket kapcsoljon össze a világ minden tájáról.Tovább »

Júniusban az innováció kerül a budapesti konferenciák fókuszába

Júniusban az innováció kerül a budapesti konferenciák fókuszába

Júniusban nyolc világszínvonalú hazai és nemzetközi IT témájú rendezvényt tartanak Budapesten. A tőkebefektetők csúcstalálkozóján át a hazai technológiai ipar legnagyobb reménységeit bemutató kiállításokig széles repertoárból válogathatnak az érdeklődők.

Sűrű időszak elé néznek a hazai tech szektor és startup ökoszisztéma szereplői: a nyár második hetének leforgása alatt összesen nyolc hazai és nemzetközi kiállítást, konferenciát és workshopot tartanak Budapesten. Az események jelentős része a szakmabeli érdeklődőkön túl a laikus közönség számára is izgalmas programokat tartogat.Tovább »

Budapestre érkezik a Pub Summit rendezvény sorozat a jövő héten

Budapestre érkezik a Pub Summit rendezvény sorozat a jövő héten

A Pub Summit rendezvénysorozat 5 kontinens 40 országában zajlik egyetlen céllal - összehozni a helyi startup élet szereplőit egy-egy kötetlen estére és lehetőséget biztosítani, hogy új kapcsolatokat építhessenek.

2012-ben a Web Summit konferencia szervezői 50 zártkörű rendezvényt tartottak Európa-szerte “Pub Summit” névvel, ahol az tech iparág újdonságait keresték. Számos startupot, befektetőt, inkubátort és blogger-t sikerült így megismerniük majd elhívniuk a konferenciára. 2013-ban visszatér a Pub Summit rendezvénysorozat, idén azonban 100 városban kívánják a szervezők összehozni a közösségeket egy korsó sörre. Az első budapesti kocsma-csúcstalálkozó, a Budapest Pub Summit május 23-án kerül megrendezésre a thehub.hu-ban.Tovább »

Startup Budapest: új vállalkozói közösség épül

Startup Budapest: új vállalkozói közösség épül

Újabb színfolttal gazdagodik a startup ökoszisztéma Budapesten. A Startup Budapest egy újonnan alakuló közösség, amelynek elkötelezett célja a vállalkozói kultúra fejlesztése. Gyakorlati tudást, infrastruktúrát és kapcsolati hálót biztosítanak tagjaiknak.

Újabb színfolttal gazdagodik a startup ökoszisztéma Budapesten. A Startup Budapest (elérhetőek továbbá Facebook-on és Twitter-en) egy újonnan alakuló közösség, amelynek elkötelezett célja a vállalkozói kultúra fejlesztése. A szervezetet vezető Lukács Krisztián és Püski Tamás elmondása szerint számtalan ötlet vár megvalósításra, Budapest és Magyarország pedig kiváló hely az innovációra és fejlesztésre, ami a tapasztalt vállalkozók és szakértők segítségének bevonásával még tovább erősíthető.Tovább »


 
 
CC BY NC SA