Budapest 3D Printing Days: mindent a 3D nyomtatásról

Budapest 3D Printing Days: mindent a 3D nyomtatásról

Május 14-16. között harmadik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb 3D nyomtatással foglalkozó eseménysorozatát, a Budapest 3D Printing Days, ahol a szakmai programok mellett a nagyközönség is kipróbálhatja az új ipari forradalmat ígérő technológiát.

A Budapest 3D Printing Days a közép-európai térség legjelentősebb rendezvénye a 3D nyomtatás területén. Célja, hogy évente összehozza a régió 3D nyomtatási piacának szereplőit, a vállalkozásoktól a befektetőkig, és hogy a nagyközönség is megismerkedhessen a dinamikusan fejlődő technológiával.Tovább »

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

Április 27-én immár hatodik alkalommal lesz Pioneers Budapest

A Pioneers Fesztivál immár hatodik alkalommal érkezik Budapestre, hogy népszerűsítse az idén több mint 3500 látogatót fogadó rendezvényt. A Fesztivál májusban kínál lehetőséget a Bécsbe látogató startupoknak arra hogy a világ élvonalába kerüljenek.

Április 27-én, immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre kerül Budapesten a Pioneers Fesztivál helyi közösségépítő és toborzó rendezvénye, a Pioneers Budapest. A fókusz ezúttal az Internet of Things (IoT) szektoron lesz, így a bemutatkozó startupok, a tech show, a zsűritagok és szponzorok, valamint maga a helyszín, a LogMeIn Labs is e progresszívan fejlődő ágazatot képviselik majd. Tovább »

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. A rendezvényt ez alkalommal a Demola Budapest látja vendégül. Startup-oknak a jelentkezési határidő február 18., szerda.

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. Helsinki 2012 szeptembere óta markolja fel a közép-kelet európai és skandináv régió legígéretesebb startupjait, hogy aztán egy öthetes non-profit akcelerátor programban kiképezzék, és ellássák őket életre szóló üzleti kapcsolatokkal.Tovább »

Meetup-ra hívja csütörtökön a kalózokat a Startup Pirates Budapest

Meetup-ra hívja csütörtökön a kalózokat a Startup Pirates Budapest

Az idén is megrendezésre kerülő Startup Pirates programsorozat hazai eseményének egyik fénypontja a 2015. február 5-én, csütörtökön megrendezésre kerülő Pirate Meetup, amelyen 3-3 percben bemutatják startup ötleteiket a programban résztvevő csapatok.

A 2014-es sikeres bemutatkozást követően idén is megrendezésre kerül a Portugáliából indult Startup Pirates programsorozat második hazai eseményét, ami gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja az érdeklődőket.Tovább »

Budapest több helyen a legcsábítóbb startup városok között szerepel

Budapest több helyen a legcsábítóbb startup városok között szerepel

Több nemrég megjelent cikk is a legcsábítóbb európai városok egyikeként említi Budapestet, ahol a érdemes egy startupot elindítani, a Financial Times pedig izgalmas városként mutatja be Budapestet, ahol nyüzsögnek a magas műszaki képzettségű tehetségek.

A lakáskiadással foglalkozó német Nestpick legutóbbi sajtóközleményében listázta azokat a nagyvárosokat, amelyek ma a legígéretesebbek és a legösztönzőbbek egy európai startup számára. Budapest, amely az évtized végére a régiós főváros címre hajt, szintén helyet kapott az előkelő hatos csoportban. A cikk Budapestről a Tech.co hasábjain is megjelent.Tovább »


 
 
CC BY NC SA