Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Februárban immár ötödik alkalommal lesz Startup Sauna Budapesten

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. A rendezvényt ez alkalommal a Demola Budapest látja vendégül. Startup-oknak a jelentkezési határidő február 18., szerda.

Február 23-án immár ötödik alkalommal rendezi meg Budapesten szelekciós és coaching napját a finn Startup Sauna akcelerátor program. Helsinki 2012 szeptembere óta markolja fel a közép-kelet európai és skandináv régió legígéretesebb startupjait, hogy aztán egy öthetes non-profit akcelerátor programban kiképezzék, és ellássák őket életre szóló üzleti kapcsolatokkal.Tovább »

Meetup-ra hívja csütörtökön a kalózokat a Startup Pirates Budapest

Meetup-ra hívja csütörtökön a kalózokat a Startup Pirates Budapest

Az idén is megrendezésre kerülő Startup Pirates programsorozat hazai eseményének egyik fénypontja a 2015. február 5-én, csütörtökön megrendezésre kerülő Pirate Meetup, amelyen 3-3 percben bemutatják startup ötleteiket a programban résztvevő csapatok.

A 2014-es sikeres bemutatkozást követően idén is megrendezésre kerül a Portugáliából indult Startup Pirates programsorozat második hazai eseményét, ami gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja az érdeklődőket.Tovább »

Budapest több helyen a legcsábítóbb startup városok között szerepel

Budapest több helyen a legcsábítóbb startup városok között szerepel

Több nemrég megjelent cikk is a legcsábítóbb európai városok egyikeként említi Budapestet, ahol a érdemes egy startupot elindítani, a Financial Times pedig izgalmas városként mutatja be Budapestet, ahol nyüzsögnek a magas műszaki képzettségű tehetségek.

A lakáskiadással foglalkozó német Nestpick legutóbbi sajtóközleményében listázta azokat a nagyvárosokat, amelyek ma a legígéretesebbek és a legösztönzőbbek egy európai startup számára. Budapest, amely az évtized végére a régiós főváros címre hajt, szintén helyet kapott az előkelő hatos csoportban. A cikk Budapestről a Tech.co hasábjain is megjelent.Tovább »

Februárban újra megrendezésre kerül a Startup Pirates Budapest

Februárban újra megrendezésre kerül a Startup Pirates Budapest

2015. január 31-től február 7-ig a Mathias Corvinus Collegium szervezésében rendezik meg Budapesten a Startup Pirates programsorozat hazai eseményét. A Portugáliából indult kezdeményezés célja a startup kultúra népszerűsítése és új vállalkozások ösztönzése.

A 2014-es sikeres bemutatkozást követően idén is megrendezésre kerül a Portugáliából indult Startup Pirates programsorozat második hazai eseményét, ami gyakorlati problémák megoldásával és saját ötletek kidolgozásának lehetőségével várja az érdeklődőket. Tovább »

BitFilm: nemzetközi Bitcoin filmfesztivál a Prezi központjában

BitFilm: nemzetközi Bitcoin filmfesztivál a Prezi központjában

Ddecember 4-én keröl megrendezésre a BitFilm nemzetközi filmfesztivál budapesti eseménye a Prezi Nagymező utcai központjának rendezvénytermében, ahol animációkat és dokumentumfilmeket vetítenek majd a nálunk is egyre népszerűbb Bitcoin témájában.

Világszerte több helyszínen tartják meg a BitFilm fesztivált, melynek központi témája a digitális fizetőeszköz, a Bitcoin. Budapesten december 4-én tartják az eseményt a Prezi Nagymező utcai rendezvénytermében, ahol a világszerte nagy sikernek örvendő animációkat és dokumentumfilmeket vetítenek majd a nálunk is egyre népszerűbb Bitcoin témájában.Tovább »


 
 
CC BY NC SA