Nagy érdeklődés mellett zajlott az Internet Hungary startup versenye

Nagy érdeklődés mellett zajlott az Internet Hungary startup versenye

Még a múlt évinél is nagyobb érdeklődés mellett zajlott a szeptember 27-28-án megrendezésre került Internet Hungary startup-versenye, amelyre 54 projekt nevezett. Az Innovation Hungary 2016 döntőjében hét projekt prezentálhatta végül elképzéseit 3-3 percben.

Nagy érdeklődés mellett zajlott a szeptember 27-28-án megrendezésre került Internet Hungary startup-versenye, amelyre idén 54 projekt nevezett. Az Innovation Hungary 2016 siófoki döntőjében hét projekt prezentálhatta végül elképzéseit három-három percben.Tovább »

Idén is lesz innovációs és startup verseny az Internet Hungary-n

Idén is lesz innovációs és startup verseny az Internet Hungary-n

A tavalyi tavalyi sikeres forduló után idén is lesz innovációs és startup verseny a szeptember 27-28-án megrendezésre kerülő Internet Hungary-n. A legjobbak las vegas-i bemutatkozási lehetőséget, amerikai szakértői segítséget és készpénzt is nyerhetnek.

A Media Hungary idén újra meghirdeti a siófoki Internet Hungary konferencia innovációs és startup versenyét Innovation Hungary 2016 címmel, ahol 2016 leginnovatívabb projektjeit díjazzák majd. Magyarország legnagyobb, mintegy 2000 főt megmozgató, internetről, új technológiákról szóló konferenciája kiváló részvételi és bemutatkozási lehetőséget kínál annak a 8 magyar alapítású startupnak vagy innovatív kkv-nek, akiket a jelentkezők közül egy neves és tapasztalt, nemzetközi és hazai iparági szakértőkből álló zsűri választ majd ki.Tovább »

Rengeteg új magyar ötlet mutatkozik be a SMART 2016 konferencián

Rengeteg új magyar ötlet mutatkozik be a SMART 2016 konferencián

Intelligens önvezető autók, kiterjesztett valóság alapú repülőgép átvizsgáló rendszer, hordozható személyi EKG – néhány azok közül az ígéretes startupok közül, melyek innovatív ötletekkel mutatkoznak be a SMART 2016 konferencián 2016. május 23-án.

Az idei SMART 2016 konferencia a minden évben megújuló tematikán túl, a nagyközönség előtt még kevésbé ismert, magyar innovatív vállalkozásoknak is bemutatkozási lehetőséget biztosít. Legyen szó szenzoros biztonsági újításról vagy ipari rendszereket forradalmasító ötletről vagy akár vakokat és gyengénlátókat segítő alkalmazásról, mind-mind ott lesznek a SMART 2016-on.Tovább »

SMART 2016: technológiai konferencia és innovációs expó május 23-án

SMART 2016: technológiai konferencia és innovációs expó május 23-án

Május 23-án rendezik meg a innovációs, technológiai és startup fókuszú konferenciát, a SMART 2016-ot. Az esemény továbbá helyet ad a Telekom nemzetközi startup versenyéhez kapcsolódó Innovation Expo kiállításnak is.

Május 23-án kerül megrendezésre hazánk legjelentősebb innovációs, technológiai és startup fókuszú konferenciája, a SMART 2016, ami idén egy minden eddiginél nagyobb, színesebb tematikát átölelő, több, mint 100 hazai és nemzetközi szinten jegyzett előadót felvonultató rendezvényt hoz el Budapestre. Tovább »

Stretch Conference: nemzetközi vezetéselméleti konferencia Budapesten

Stretch Conference: nemzetközi vezetéselméleti konferencia Budapesten

A cégvezetéssel kapcsolatos legfrissebb nemzetközi trendekről és legjobb gyakorlatokról lesz szó - különös hangsúllyal a hatékony vezetés és menedzsment eszközeire - a Budapesten december 9-11. között megrendezésre kerülő Stretch konferencián az Urániában.

A nemrég megrendezésre került Amuse és Crunch konferenciák után a szervezők már egy újabb szakmai rendezvényre készülnek. Ezúttal a vezetéselmélet és menedzsment legújabb nemzetközi trendjeivel és neves előadóival találkozhatnak a résztvevők 2015. december 9-11. között az Urániában. A Stretch konferencián a vezetéssel kapcsolatos legfrissebb nemzetközi trendekről és legjobb gyakorlatokról lesz szó – különös hangsúllyal a  hatékony vezetés és menedzsment eszközeire.Tovább »


 
 
CC BY NC SA