Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Nemzetközileg is kezdenek üzleti sikereket elérni az újgenerációs magyar technológiai startupok, melyek közül több a tavalyi Smartmobil konferencián kapott lendületet. A Sopreso, a StatzUp és a Turtle Games tör globális sikerekre.

Új üstökösök tűntek fel a magyar digitális szektor egén, melyek a már jelentős sikereket elért hazai tech vállalatokat követve a nemzetközi piacok meghódításán dolgoznak. A tavalyi Smartmobil konferencia startup versenyein feltűnt fejlesztők közül több is rácáfol arra a gyakori kritikára, hogy bár a magyar garázscégek ötletei jók, a piaci sikerhez szükséges üzleti készségek hiányoznak. A hazai mobiltechnológiai és digitális piac egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, az Smartmobil 2014 konferencia idén is nagy hangsúlyt fektet a startupokra. A világ legdinamikusabb tech központjaiból érkeznek szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a hazai szakma szereplőinek.Tovább »

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Az idén immár ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezendő konferencián a szakma képviselői keresik majd arra a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni.

Idén április 3-én kerül megrendezésre a jubileumi, ötödik Smartmobil konferencia. A rendezvény 4 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, ami a múlt évben már közel ezer látogatót fogadott. Idén a belváros közepén lévő Király utcába költözik a konferencia, ahol a VAM Design Center emeleteit fogják megtölteni előadásokkal.Tovább »

Startup Day: az első startup állásbörze és munkaadói konferencia

Startup Day: az első startup állásbörze és munkaadói konferencia

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban, ahol személyesen találkozhatnak a látogatók startup cégekkel, hogy válogassanak az állásajánlataik között.

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban. Az egész napos rendezvényen a látogatók választ kaphatnak arra, hogy milyen jellegű állásokat kínálnak a starup-ok, mi az a tudás, amit keresnek a munkavállalókban, hogyan lehet induló tőkéhez jutni, és hogy milyen szempontok alapján döntenek a kockázati-tőke befektetők.Tovább »

Idén is lesz Lean Startup konferencia élő közvetítés Budapesten

Idén is lesz Lean Startup konferencia élő közvetítés Budapesten

Idén is Budapestre hozza a Lean Startup konferenciát a TheHub.hu. A rendezvény különösen érdekes lesz, mivel itt mutatkozik be Eric Ries "Lean Startup" c. könyvének magyar nyelvű kiadása, amit a helyszínen meg is vásárolhatnak majd az érdeklődő olvasók.

December 9-én és 10-én a Lean Startup mozgalom legnagyobb nevei tartanak két napos konferenciát San Francisco-ban. A thehub.hu mint a konferencia hivatalos magyarországi partnere, a HVG könyvkiadóval együttműködésben élő közvetítést szervez a MÜSZI-ben.Tovább »

Jövő héten Stretch: konferencia, hogy sikeres vezetővé válhass

Jövő héten Stretch: konferencia, hogy sikeres vezetővé válhass

A sikeres cég építése tanulható képesség - tartják a Stretch konferencia szervezői. Az eseményen olyanok tapasztalataiból okulhatunk, akik sikeresen skáláztak néhány fős csapatot komoly szervezetté és képesek voltak a folyamatos változást sikeresen kezelni.

Egy sikeres cég felépítése nem a szerencsén múlik. Noha, se szeri se, száma az ezzel foglalkozó könyveknek, kevés az igazán jelentős, a témát átfogó rendezvény. Éppen ezért a Prezi úgy döntött, hogy Stretch néven, az egész régió számára új lehetőségeket biztosító rendezvényt szervez Budapesten. Tovább »


 
 
CC BY NC SA