Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Május 6-án kerül megrendezésre a Budapest Business Jounal szervezésében az "Üzleti innováció - Mester és tanítvány" konferencia, ahol a nemzetközi magyar vállalatok eredményességére fókuszálnak, illetve arra keresik a választ, hogy mi lehet a sikerük titka.

Számos nagyvállalat szembesül azzal a ténnyel, hogy egyre több gyorsan fejlődő, kreatív és innovatív termékeket és szolgáltatásokat forgalmazó kisebb vállalat jelenik meg világszerte.A nagyvállalatok nem hagyhatják figyelmen kívül az egészen újszerű szervezeti felépítéssel és üzleti modellel jellemezhető vállalkozásokban rejlő erőt és dinamikát. Tovább »

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Ötödik alkalommal, rekordszámú résztvevővel rendezték meg a Smartmobil konferenciát. Az április 3-i eseményen olyan nemzetközi húzónevek, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop vezetői is megosztották tapasztalataikat, tanácsaikat a közel ezer résztvevővel.

Ugyan az előadások többsége a mobil-világgal ismerkedő és foglalkozó cégek munkatársai számára volt leginkább hasznos, a Smartmobil 2014 minden egyes prezentációja tartogatott némi érdekességet, hiszen Magyarország legnagyobb mobiltechnológiákkal és startupokkal foglalkozó konferenciájának központi témája a jövő volt. A hagyományosan pergő ritmusú esemény kiváló terepet biztosított a résztvevőknek a legfrissebb hazai és nemzetközi mobil-, és digitális trendek megismerésére. A szervezők olyan jelentős, nemzetközi sikereket elért techcégek vezetőit is elhívták Budapestre, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop, hogy osszák meg tapasztalatikat a hazai szakmával. Tovább »

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

A Smartmobil 2014 idén olyan nemzetközi előadókat hoz Budapestre, akik tapasztalataik átadásával segíthetik a hazai fejlesztői ökoszisztéma előrelépését. A konferencia egy másik slágertémát, a változó médiafogyasztási trendeket is boncolgatja majd.

Az idén ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezésre kerülő Smartmobil 2014 arra keresi a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni. Számos külföldi szakember véleménye, hogy a magyar garázscégek fejlesztői potenciálban és kreativitásban jól állnak, viszont hiányzik belőlük a „gyilkos ösztön”, amivel az innovációt piacképes termékké formálják. Tovább »

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Smartmobil 2014: feljövőben a magyar tech cégek új generációja

Nemzetközileg is kezdenek üzleti sikereket elérni az újgenerációs magyar technológiai startupok, melyek közül több a tavalyi Smartmobil konferencián kapott lendületet. A Sopreso, a StatzUp és a Turtle Games tör globális sikerekre.

Új üstökösök tűntek fel a magyar digitális szektor egén, melyek a már jelentős sikereket elért hazai tech vállalatokat követve a nemzetközi piacok meghódításán dolgoznak. A tavalyi Smartmobil konferencia startup versenyein feltűnt fejlesztők közül több is rácáfol arra a gyakori kritikára, hogy bár a magyar garázscégek ötletei jók, a piaci sikerhez szükséges üzleti készségek hiányoznak. A hazai mobiltechnológiai és digitális piac egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye, az Smartmobil 2014 konferencia idén is nagy hangsúlyt fektet a startupokra. A világ legdinamikusabb tech központjaiból érkeznek szakemberek, hogy átadják tapasztalataikat a hazai szakma szereplőinek.Tovább »

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Áprilisban immár ötödik alkalommal lesz újra Smartmobil konferencia

Az idén immár ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezendő konferencián a szakma képviselői keresik majd arra a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni.

Idén április 3-én kerül megrendezésre a jubileumi, ötödik Smartmobil konferencia. A rendezvény 4 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, ami a múlt évben már közel ezer látogatót fogadott. Idén a belváros közepén lévő Király utcába költözik a konferencia, ahol a VAM Design Center emeleteit fogják megtölteni előadásokkal.Tovább »


 
 
CC BY NC SA