Startup Day: az első startup állásbörze és munkaadói konferencia

Startup Day: az első startup állásbörze és munkaadói konferencia

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban, ahol személyesen találkozhatnak a látogatók startup cégekkel, hogy válogassanak az állásajánlataik között.

Kifejezetten tehnológiai startup-okra fókuszáló állásbörzét és munkaadói konferenciát szervez január 12-én az Aarenson Consulting a MOHA házban. Az egész napos rendezvényen a látogatók választ kaphatnak arra, hogy milyen jellegű állásokat kínálnak a starup-ok, mi az a tudás, amit keresnek a munkavállalókban, hogyan lehet induló tőkéhez jutni, és hogy milyen szempontok alapján döntenek a kockázati-tőke befektetők.Tovább »

Idén is lesz Lean Startup konferencia élő közvetítés Budapesten

Idén is lesz Lean Startup konferencia élő közvetítés Budapesten

Idén is Budapestre hozza a Lean Startup konferenciát a TheHub.hu. A rendezvény különösen érdekes lesz, mivel itt mutatkozik be Eric Ries "Lean Startup" c. könyvének magyar nyelvű kiadása, amit a helyszínen meg is vásárolhatnak majd az érdeklődő olvasók.

December 9-én és 10-én a Lean Startup mozgalom legnagyobb nevei tartanak két napos konferenciát San Francisco-ban. A thehub.hu mint a konferencia hivatalos magyarországi partnere, a HVG könyvkiadóval együttműködésben élő közvetítést szervez a MÜSZI-ben.Tovább »

Jövő héten Stretch: konferencia, hogy sikeres vezetővé válhass

Jövő héten Stretch: konferencia, hogy sikeres vezetővé válhass

A sikeres cég építése tanulható képesség - tartják a Stretch konferencia szervezői. Az eseményen olyanok tapasztalataiból okulhatunk, akik sikeresen skáláztak néhány fős csapatot komoly szervezetté és képesek voltak a folyamatos változást sikeresen kezelni.

Egy sikeres cég felépítése nem a szerencsén múlik. Noha, se szeri se, száma az ezzel foglalkozó könyveknek, kevés az igazán jelentős, a témát átfogó rendezvény. Éppen ezért a Prezi úgy döntött, hogy Stretch néven, az egész régió számára új lehetőségeket biztosító rendezvényt szervez Budapesten. Tovább »

Digital Hack: digitális marketing konferenciát szervez az MMSZ

Digital Hack: digitális marketing konferenciát szervez az MMSZ

A marketing, reklám, PR területén dolgozol? Folyamatosan képben kell lenned a digitális világgal kapcsolatban? A Magyar Marketing Szövetség által szervezett Digital Hack konferencián minden kérdésedre választ kaphatsz, és a legújabb trendekkel ismerkedhetsz meg.

A november 5.-én, Budapesten megrendezésre kerülő Digital Hack konferencián minden arról szól majd, milyen új trendek és technológiák születtek az elmúlt egy évben. A konferencia résztvevőinek szakemberek mutatják meg, hogyan érdemes a gyakorlatban nekilátni egy új termék fejlesztésének vagy átalakítani egy már meglévőt. Arra is fény derül, hogyan tudjuk cégünk saját üzleti innovációját folyamatossá tenni, és mindehhez milyen csatornákat, kreatívokat, médiumokat és munkát segítő szoftvereket használhatunk.Tovább »

Újra lehet jelentkezni a How to Web konferencia startup versenyére

Újra lehet jelentkezni a How to Web konferencia startup versenyére

Idén is összesen 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra a Bukarestben megrendezésre kerülő How to Web konferencia startup versenyén, a Startup Spotlight-on. A szervezők a programra korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából.

A Bukarestben megrendezésre kerülő How to Web konferencia startup versenye idén is önálló programként, Startup Spotlight néven várja a nevezéseket. A programra olyan, korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 100,000 dollárnál több befektetést.Tovább »


 
 
CC BY NC SA