SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

SM 2015: új témakörökkel bővül a legnagyobb hazai techkonferencia

A digitális iparág legújabb trendjeit mutatja be az SM 2015 konferencia április 8-9-én. Idén a mobil és a smart technológiák, a viselhető eszközök, és a hazai startup világ mellett arról is szó lesz, hogy hogyan lehet nemzetközileg sikeres techcéget építeni.

Az idén hatodik alkalommal megrendezésre kerülő SM 2015 (korábbi nevén Smartmobil) konferencia a korábbiaknál is színesebb, gazdagabb, immár kétnapos programmal várja a legfrissebb nemzetközi és hazai digitális trendek iránt érdeklődő szakembereket 2015. április 8-9-én Budapesten a Várkert Bazárban. Az esemény mintegy 170 előadással, a legfrissebb tech trendek mellett azt is mélységében tárgyalja, hogy egy ötletből hogyan lehet jól működő üzletet létrehozni a digitális iparágban.Tovább »

November 25-én harmadik alkalommal lesz Kudarckonferencia

November 25-én harmadik alkalommal lesz Kudarckonferencia

November 25-én harmadik alkalommal lesz Kudarckonferencia. Ezúttal 14 előadó mesél: pszichológus, jogász, vállalkozó, orvos, multis vezető is lesz köztük. A közös pont mindannyiuk életében, hogy a kudarcot átélték és ezt képesek másoknak is elmondani.

Idén november 25-én harmadik alkalommal lesz Kudarckonferencia. Ezúttal 14 előadó mesél egyes szám első személyben: pszichológus, jogász, vállalkozó, orvos, multis vezető is lesz köztük. A közös pont mindannyiuk életében, hogy a kudarcot átélték és ezt képesek másoknak is elmondani.Tovább »

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 20-ig várják.

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye 2013-tól önálló programként, Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 100,000 dollárnál több befektetést.Tovább »

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián a világ minden tájáról érkező designerek mutatják majd be, hogy hogyan változtatja meg a design az életünket.

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián – amelynek nem véletlenül ReDefine a címe – arról lesz szó, hogyan változtat meg a design olyan iparágakat, mint a média, a zene vagy a kommunikáció. Tovább »

Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Május 6-án kerül megrendezésre a Budapest Business Jounal szervezésében az "Üzleti innováció - Mester és tanítvány" konferencia, ahol a nemzetközi magyar vállalatok eredményességére fókuszálnak, illetve arra keresik a választ, hogy mi lehet a sikerük titka.

Számos nagyvállalat szembesül azzal a ténnyel, hogy egyre több gyorsan fejlődő, kreatív és innovatív termékeket és szolgáltatásokat forgalmazó kisebb vállalat jelenik meg világszerte.A nagyvállalatok nem hagyhatják figyelmen kívül az egészen újszerű szervezeti felépítéssel és üzleti modellel jellemezhető vállalkozásokban rejlő erőt és dinamikát. Tovább »


 
 
CC BY NC SA