Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 20-ig várják.

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye 2013-tól önálló programként, Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 100,000 dollárnál több befektetést.Tovább »

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

ReDefine: a Prezi konferenciája design témakörben október 2-3-án

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián a világ minden tájáról érkező designerek mutatják majd be, hogy hogyan változtatja meg a design az életünket.

Október 2–3-án Budapesten olyan úttörő gondolkodású designerek fognak találkozni, akik saját szakmájuk jövőjét formálják újra. A konferencián – amelynek nem véletlenül ReDefine a címe – arról lesz szó, hogyan változtat meg a design olyan iparágakat, mint a média, a zene vagy a kommunikáció. Tovább »

Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Üzleti Innováció: mit tanulhatnak a cégek és startupok egymástól?

Május 6-án kerül megrendezésre a Budapest Business Jounal szervezésében az "Üzleti innováció - Mester és tanítvány" konferencia, ahol a nemzetközi magyar vállalatok eredményességére fókuszálnak, illetve arra keresik a választ, hogy mi lehet a sikerük titka.

Számos nagyvállalat szembesül azzal a ténnyel, hogy egyre több gyorsan fejlődő, kreatív és innovatív termékeket és szolgáltatásokat forgalmazó kisebb vállalat jelenik meg világszerte.A nagyvállalatok nem hagyhatják figyelmen kívül az egészen újszerű szervezeti felépítéssel és üzleti modellel jellemezhető vállalkozásokban rejlő erőt és dinamikát. Tovább »

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Rekordszámú résztvevővel zárt a Smartmobil 2014 konferencia

Ötödik alkalommal, rekordszámú résztvevővel rendezték meg a Smartmobil konferenciát. Az április 3-i eseményen olyan nemzetközi húzónevek, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop vezetői is megosztották tapasztalataikat, tanácsaikat a közel ezer résztvevővel.

Ugyan az előadások többsége a mobil-világgal ismerkedő és foglalkozó cégek munkatársai számára volt leginkább hasznos, a Smartmobil 2014 minden egyes prezentációja tartogatott némi érdekességet, hiszen Magyarország legnagyobb mobiltechnológiákkal és startupokkal foglalkozó konferenciájának központi témája a jövő volt. A hagyományosan pergő ritmusú esemény kiváló terepet biztosított a résztvevőknek a legfrissebb hazai és nemzetközi mobil-, és digitális trendek megismerésére. A szervezők olyan jelentős, nemzetközi sikereket elért techcégek vezetőit is elhívták Budapestre, mint a Waze, a Spotify vagy a Timehop, hogy osszák meg tapasztalatikat a hazai szakmával. Tovább »

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

Nemzetközi előadók az április 3-i Smartmobil 2014 konferencián

A Smartmobil 2014 idén olyan nemzetközi előadókat hoz Budapestre, akik tapasztalataik átadásával segíthetik a hazai fejlesztői ökoszisztéma előrelépését. A konferencia egy másik slágertémát, a változó médiafogyasztási trendeket is boncolgatja majd.

Az idén ötödik alkalommal, 2014. április 3-án megrendezésre kerülő Smartmobil 2014 arra keresi a választ, hogy miként lehetne a fejlesztői ökoszisztéma javításával Budapestet a régió technológiai központjává fejleszteni. Számos külföldi szakember véleménye, hogy a magyar garázscégek fejlesztői potenciálban és kreativitásban jól állnak, viszont hiányzik belőlük a „gyilkos ösztön”, amivel az innovációt piacképes termékké formálják. Tovább »


 
 
CC BY NC SA