Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Első alkalommal rendez az IVSZ konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak azzal a céllal, hogy felkarolja és mentorálja az ígéretes magyar cégeket. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával.

Startupoknak rendez versenyt, majd annak lezárásaként 2013. április 4-én egy konferenciát az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A cél, hogy összekösse az ötleteik megvalósításához tőkét kereső induló vállalkozásokat a potenciális befektetőkkel.Tovább »

StartUp Underground 2012

StartUp Underground 2012

Idén március 8-án ötödik alkalommal rendezik meg a Startup Underground konferenciát a Corvin moziban. Az idei téma a magyar startupok világpiacra jutása, a mikrovállalkozások kihívásai a nemzetközi piacon.

Az „underground” megnevezés kicsit csalóka. Az alulról jövő kezdeményezés mára – a sok hasonló közül – Magyarország egyik legmeghatározóbb startup rendezvényé nőtte ki magát, ahol olyan nagy nevek fognak előadni, mint például G. Noel az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) elnöke vagy Matt Meeker, a Meetup alapítója.Tovább »


 
 
CC BY NC SA