10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

10 csapat a Smartmobil konferencia startup versenyének döntőjében

A Smartmobil konferencia elsőként rendez a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét. A szervezőknek nem volt egyszerű dolguk, több tucatnyi projektből választották ki azt a tíz csapatot, akik bejutottak a startup verseny döntőjébe.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak.Tovább »

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

Nemzetközi befektetőket hoz Budapestre a Smartmobil 2013

A 2013. április 4-én megrendezésre kerülő konferencián az ország és a régió legjobb mobilpiaci fejlesztőműhelyei mutatkozhatnak be induló tech vállalkozások finanszírozásban jelentős rutinnal bíró hazai és nemzetközi kockázati tőkebefektető cégeknek.

Az idén immár negyedik alkalommal rendezett szakmai konferencia rövid idő alatt Magyarország legnagyobb mobiltechnológiai rendezvényévé nőtte ki magát. A Smartmobil szervezői 2013-ban azonban még magasabbra helyezik a lécet azzal, hogy Közép-Kelet-Európában elsőként rendeznek a mobil szegmensre fókuszáló startup seregszemlét, ahol a környező országok legjobb mobilprojektjei is bemutatkozási lehetőséget kapnak. Céljuk, hogy felhelyezzék Budapestet a mobiltechnológia és a startup tőkepiac világtérképére. Tovább »

Mobil startupokra fókuszál a Smartmobil 2013 konferencia

Mobil startupokra fókuszál a Smartmobil 2013 konferencia

A szervezőknek nem kissebb tervük van, mint hogy feltegyék Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére. Budapestre hoznak kockázati tőke és accelerator csapatokat, hogy felvonultathassák előttük a legjobb mobilos projekteket.

Idén április 4-én kerül megrendezésre a Smartmobil konferencia a RaM Colosseumban. A rendezvény 3 év alatt az egyik legnagyobb szakmai és technológiai eseménnyé nőtte ki magát, a múlt évben már 800 látogatót fogadott. A szervezőknek 2013-ban nem kissebb tervük van, mint hogy feltegyék Budapestet a mobil technológiai világ és tőkepiac térképére. Idén a világ minden tájáról Budapestre hoznak kockázati tőke és accelerator csapatokat - pl. Almaz Capital, Startup Sauna, Hack Fwd - és felvonultatják előttük a legjobb mobilos projekteket. A régióban nem volt még ilyen kifejezetten mobil technológiára fókuszáló startup esemény.Tovább »

Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Versenyt és konferenciát szervez startupoknak az IVSZ

Első alkalommal rendez az IVSZ konferenciát és a hozzá kapcsolódó versenyt startupoknak azzal a céllal, hogy felkarolja és mentorálja az ígéretes magyar cégeket. A versenyre bárki jelentkezhet a kitöltött prezentációs anyagával.

Startupoknak rendez versenyt, majd annak lezárásaként 2013. április 4-én egy konferenciát az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ). A cél, hogy összekösse az ötleteik megvalósításához tőkét kereső induló vállalkozásokat a potenciális befektetőkkel.Tovább »

StartUp Underground 2012

StartUp Underground 2012

Idén március 8-án ötödik alkalommal rendezik meg a Startup Underground konferenciát a Corvin moziban. Az idei téma a magyar startupok világpiacra jutása, a mikrovállalkozások kihívásai a nemzetközi piacon.

Az „underground” megnevezés kicsit csalóka. Az alulról jövő kezdeményezés mára – a sok hasonló közül – Magyarország egyik legmeghatározóbb startup rendezvényé nőtte ki magát, ahol olyan nagy nevek fognak előadni, mint például G. Noel az Európai Kockázati és Magántőke Egyesület (EVCA) elnöke vagy Matt Meeker, a Meetup alapítója.Tovább »


 
 
CC BY NC SA