750 000 eurós befektetést kapott az Enbrite.ly

750 000 eurós befektetést kapott az Enbrite.ly

750 000 eurós befektetést kapott az online hirdetési csalások kiszűrésére szakosodott startup, az Enbrite.ly. A jól ismert osztrák SpeedInvest mellett az új befektetők között van az üzleti angyalokat tömörítő Enbritely Holding, valamint a finn Evli Bank.

Sikeres időszakot tudhat maga mögött online hirdetési csalások kiszűrésére szakosodott Enbrite.ly. Tavaly novemberben a Slush startup verseny fődíjaként 500 ezer euróhoz (150 millió forint) jutottak, most pedig három befektetőtől összesen 750 ezer euró (225 millió forint) befektetést kapott a magyar cég.Tovább »

580 ezer dollár befektetést kapott a Piqniq gasztro mobil alkalmazás

580 ezer dollár befektetést kapott a Piqniq gasztro mobil alkalmazás

A Piqniq csapata december 11-én, a Kitchen Budapest (Kibu) Demo Day-en jelentette be, hogy 580 ezer dolláros befektetést kapott amerikai és hazai angyal befektetőktől, amit a programozói csapat növelésére és az amerikai piac tesztelésére fogják költeni.

A Piqniq egy ingyenes, lokáció alapú ételmegosztó alkalmazás. Segítségével a fehasználók beleshetnek egymás konyháiba, hogy inspirációt, ötleteket kapjanak, ételeiket pedig akár fizikailag is megoszthatják egymással.Tovább »

Az Enbrite.ly €500,000 befektetést nyert a Slush konferencián

Az Enbrite.ly €500,000 befektetést nyert a Slush konferencián

Az Enbrite.ly nyert a Slush konferencia startup versenyén Helsinkiben, így €500,000 befektetést zsebelhetett be. Az Enbrite.ly az online hirdetési piacot igyekszik megtisztítani a nem emberi, így a megrendelő számára értéktelen kattintásoktól.

A néhány éve csak pár száz főt vonzó helyi rendezvényből mára tízezres eseménnyé fejlődött a finn Slush konferencia, ahol ázsiai és európai startupok adnak egymásnak találkozót. A rendezvény keretében kiosztott év vállalkozása díj pedig a hazai Enbrite.ly alkotóihoz került.Tovább »

Újabb, 57 millió dolláros befektetést kapott a Prezi

Újabb, 57 millió dolláros befektetést kapott a Prezi

57 millió dolláros befeketetést kapott a Prezi a Spectrum Equity-től és az Accel Partners-től. A tőkét a globális növekedés felgyorsításához fogják használni. Egyúttal bejelentették, hogy a Prezi regisztrált felhasználóinak száma meghaladta az 50 milliót.

57 millió dolláros - akuális árfolyamon 13,8 milliárd forint - befeketetést kapott a Prezi. A befektetést a Spectrum Equity-től, a világ egyik legsikeresebb növekedésitőke finanszírozójától, ami az elmúlt 20 évben több mint 120 cégbe fektetett be, és korábbi befeketetőjétől, az Accel Partners-től kapta. A tőkét a globális növekedés felgyorsításához fogják használni.Tovább »

Sikeres exit a Széchenyi Tőkealapnál a Mobilengine befektetésből

Sikeres exit a Széchenyi Tőkealapnál a Mobilengine befektetésből

A Széchenyi Tőkealap sikeresen zárta befektetését, tulajdonrészét a Mobilengine-ben az elvárt hozamszint feletti árfolyamon tudta értékesíteni. A portfólió-társaság, illetve annak alapítói a korábbi terveknek megfelelően kivásárolták az SZTA részesedését.

Sikeresen lezárta befektetését a Széchenyi Tőkealap (SZTA) a miskolci székhelyű Mobilengine cégben. Az alap a részesedését az általánosan elvárt, éves 10-12 százalék hozamszint feletti árfolyamon tudta értékesíteni, pontosabb adatokat üzleti titokra hivatkozva nem közöltek. Tovább »


 
 
CC BY NC SA