BeeRides: elindult a reptéri közösségi autókölcsönzés

BeeRides: elindult a reptéri közösségi autókölcsönzés

Reptéri autómegosztó szolgáltatás indult hazánkban, amely kedvezőbb megoldást jelenthet az ideutazóknak a reptéri taxi és buszjáratok, drága autókölcsönzők helyett. A kocsijukat kölcsönbe adóknak pedig havi fix bevételt is biztosíthat a BeeRides.

Újabb autómegosztó szolgáltatás indult el Magyarországon, amely főként a repülővel idelátogató, illetve hazaérkező közönség számára jelenthet olcsóbb és kényelmesebb megoldást a reptéri taxi és buszjáratok, illetve drága autókölcsönzők helyett. A BeeRides keretében magánszemélyek adhatják kölcsön gépjárműveiket az igénylőknek, ami a kölcsönzés idejétől függően akár havi fix bevételt is jelenthet a kölcsönzőknek.Tovább »

Startup.Coach: közösségi oldal induló vállalkozások számára

Startup.Coach: közösségi oldal induló vállalkozások számára

A Startup.Coach nemű új magyar szolgáltatás találkahelyként szolgál a kezdővállalkozások számára, amelynek célja a közösségépítés, a befektetőkeresés támogatása, a tanácsadók és vállalkozók egymásra találásának segítése az indulást követő két évében.

A Startup.Coach egy teljesen újszerű közösségi oldal, amely a közös munkáról szól. A webes felület kifejezetten az induló innovatív vállalkozásokat segíti többek között a bemutatkozásban, ismertté válásban, műszaki tanácsadásban és a befektetők megtalálásában. Lehetőséget ad arra, hogy innovatőrök, feltalálók, kezdő vállalkozók bemutathassák saját projektjüket, szolgáltatásukat, kampányokat indíthassanak, nyilvántarthassák befektetőiket és eladásaikat, vállalásaikat.Tovább »

Magyarországra érkezik az SAP Startup Focus programja

Magyarországra érkezik az SAP Startup Focus programja

Május 26-án mutatkozik be az SAP Startup Focus programja, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára. Az SAP a globális piacra lépésben is segíti a legkiválóbb megoldásokat.

Magyarországon is elindítja Startup Focus programját az SAP szoftvercég, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja a legújabb, HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára, hogy azok egyedi alkalmazásokat készíthessenek rajta.Tovább »

Magyar győztes az idei Közép-Európai Női Startup Versenyen

Magyar győztes az idei Közép-Európai Női Startup Versenyen

A CEE Women Startup Competition keretében 11 női csapat látogatott Budapestre és mutatta be projektjét. Az verseny célja, hogy összegyűjtse a közép kelet-európai régió legtehetségesebb női vállalkozóit és lehetőséget biztosítson projektjeik bemutatására.

Az CEE Women Startup Competition célja az, hogy összegyűjtse a közép kelet-európai régió legtehetségesebb női startup csapatait és lehetőséget biztosítson projektjeik bemutatására. A négynapos felkészítő munka után a csapatok, nemzetközi zsűri, potenciális befektetők és a startupok iránt érdeklődő közönség előtt prezentáltak a Demo Day rendezvényen.Tovább »

Naprakész nemzetközi startup ranglistát készít a StartupRanking

Naprakész nemzetközi startup ranglistát készít a StartupRanking

Melyik a világ száz legfontosabb startupja? És a régiónkban? És Berlinben? Hát az újak között? Kik foglalkoznak zenével? A Startupranking naprakész ranglistát készít a világ összes startupjáról, amit kedvünkre böngészhetünk, amíg megtaláljuk a választ.

Naprakész ranglistát készít a világ összes startupjáról a StartupRanking. A részvétel több másik ranglistával ellentétben nem "fejvadászat" útján történik, aki szerepelni kíván a listán, annak regisztrálni kell hozzá.Tovább »


 
 
CC BY NC SA