Optimista üzenettel búcsúzik felhasználóitól a Brickflow

Optimista üzenettel búcsúzik felhasználóitól a Brickflow

Honlapján jelentette be megszűnését múlt héten a Brickflow nevű magyar startup. Epilógusban ismerik be, hogy három év után pénzügyi nehézségek miatt úgy döntöttek, megköszönik az eddigi támogatást a felhasználóiknak és megszüntetik a szolgáltatást.

Búcsúszavakkal fejezték be a Brickflow alapítói 3 éves történetüket. Az online történetmesélés forradalmasításán dolgozó alapítók sokat tanultak, sokat elértek, de három év után úgy döntöttek, hogy lezárják projektjüket és ezt honlapjukon epilógus formájában jelentették be.Tovább »

Öt magyar startup mutatkozik be az idei EU Startup Randevún

Öt magyar startup mutatkozik be az idei EU Startup Randevún

Öt magyar startup mutatkozik be a Szigeten. A nyertes csapatok (Brewie, Plukkido, Sighter, Miutcánk.hu, Sortpad) lehetőséget kapnak arra, hogy a világ minden tájáról Budapestre sereglett fesztiválozóknak mutassák be a legfrissebb innovációs megoldásokat.

A Sziget Fesztivál idén a startupoknak is lehetőséget ad a bemutatkozásra, kapcsolatépítésre. Az oktatással és mentorálással foglalkozó civil szervezet, a Budapest Launchpad és a Startupper.hu innovációs portál versenyt szervezett és sátrat nyit az idei Sziget Fesztiválon. Az augusztus 13. és 17. között látogatható „EU Startup Randevú” sátor az ismeretátadás mellett számtalan programmal várja az érdeklődőket.Tovább »

BeeRides: elindult a reptéri közösségi autókölcsönzés

BeeRides: elindult a reptéri közösségi autókölcsönzés

Reptéri autómegosztó szolgáltatás indult hazánkban, amely kedvezőbb megoldást jelenthet az ideutazóknak a reptéri taxi és buszjáratok, drága autókölcsönzők helyett. A kocsijukat kölcsönbe adóknak pedig havi fix bevételt is biztosíthat a BeeRides.

Újabb autómegosztó szolgáltatás indult el Magyarországon, amely főként a repülővel idelátogató, illetve hazaérkező közönség számára jelenthet olcsóbb és kényelmesebb megoldást a reptéri taxi és buszjáratok, illetve drága autókölcsönzők helyett. A BeeRides keretében magánszemélyek adhatják kölcsön gépjárműveiket az igénylőknek, ami a kölcsönzés idejétől függően akár havi fix bevételt is jelenthet a kölcsönzőknek.Tovább »

Startup.Coach: közösségi oldal induló vállalkozások számára

Startup.Coach: közösségi oldal induló vállalkozások számára

A Startup.Coach nemű új magyar szolgáltatás találkahelyként szolgál a kezdővállalkozások számára, amelynek célja a közösségépítés, a befektetőkeresés támogatása, a tanácsadók és vállalkozók egymásra találásának segítése az indulást követő két évében.

A Startup.Coach egy teljesen újszerű közösségi oldal, amely a közös munkáról szól. A webes felület kifejezetten az induló innovatív vállalkozásokat segíti többek között a bemutatkozásban, ismertté válásban, műszaki tanácsadásban és a befektetők megtalálásában. Lehetőséget ad arra, hogy innovatőrök, feltalálók, kezdő vállalkozók bemutathassák saját projektjüket, szolgáltatásukat, kampányokat indíthassanak, nyilvántarthassák befektetőiket és eladásaikat, vállalásaikat.Tovább »

Magyarországra érkezik az SAP Startup Focus programja

Magyarországra érkezik az SAP Startup Focus programja

Május 26-án mutatkozik be az SAP Startup Focus programja, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára. Az SAP a globális piacra lépésben is segíti a legkiválóbb megoldásokat.

Magyarországon is elindítja Startup Focus programját az SAP szoftvercég, amelynek keretében ingyenesen rendelkezésre bocsátja a legújabb, HANA elnevezésű adatbázis platformját a hazai startupok számára, hogy azok egyedi alkalmazásokat készíthessenek rajta.Tovább »


 
 
CC BY NC SA