Közösségi pénzgyűjtést tesz lehetővé a most indult Goood.hu

Közösségi pénzgyűjtést tesz lehetővé a most indult Goood.hu

Kisebb közösségek, családok, társaságok, baráti körök, ismerősök közös pénzgyűjtését teszi lehetővé a goood.hu weboldal. Az esküvői, születésnapi, kollegák búcsúztatási ajándékára szánt összeg összegyűjtése mostantól sokkal egyszerűbb a Goood segítségével.

Mindannyian ismerjük azt a helyzetet, amikor gyorsan össze kell gyűjteni az ajándék pénzt egy születésnapi bulira, vagy amikor a munkatársak gyűjtenek együtt egy kolléga születésnapjára. A Goood egyszerű, gyors és megbízható szolgáltatást kínál azoknak, akik gyorsan, egyszerűen és a lehető legkevesebb macera és költség mellett szeretnének pénzt összegyűjteni.Tovább »

Idén is lesz Lean Startup konferencia közvetítés Budapesten

Idén is lesz Lean Startup konferencia közvetítés Budapesten

A 2015-ös Lean Startup konferenciára készülnek a világ több országában. Az esemény ugyan San Franciscóban zajlik, a hazai startup vállalkozók azonban élő közvetítésben követhetik nyomon az idei konferenciát november 17-19-ig az Akvárium Klubban.

2009-ben indult világhódító útjára a Lean Startup, az Eric Ries által alapított vállalkozás és termékfejlesztési módszertan, mely napjainkra nem csupán az induló vállalkozások, hanem számos nemzetközi kis­, közép­ és nagyvállalatmál használnak, új termékek, vagy szolgáltatások kidolgozásakor. Tovább »

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 30-ig várják.

Idén immár hatodszorra kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 500,000 dollárnál több befektetést.Tovább »

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit

Kihirdették a Central European Startup Awards idei nyerteseit. Az immár másodszorra megszervezett rendezvény egyre nagyobb siker. Az eseményre idén 1000 startupot jelöltek, akik közül a közönség, majd a szakértőkből álló zsűri választotta ki a legjobbakat.

A Central European Startup Awards (CESA) az egyik legnagyobb startup fesztivál Közép-Európában, amely nemcsak magáról a versenyről szól, hanem összefogva a startupokat, kapcsolatokat és tudást megosztva közösséget is épít. A szervezet célja, hogy támogassa mindazon tehetségeket, akik álmaikat, ötleteiket és meggyőződéseiket követve, technológiai vívmányaikkal a jövő gazdaságára nagy hatással lehetnek.Tovább »

Elindult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő

Elindult a Helpy, az első hazai internetes takarítás-közvetítő

Nyugat-európai országokban egyre elterjedtebbek a különböző takarítást és egyéb házi munkákat végző szakembereket közvetítő alkalmazások és weboldalak. Hazánkban nemrégen indult el a kategóriában úttörő Helpy, mely egyelőre a budapestiek számára érhető el.

A felgyorsult városi életmód miatt már Magyarországon is egyre gyakoribbá kezd válni a “bejárónő” igénybevétele, akire rábízhatjuk otthonunk rendben tartását, takarítását. Az Európai Unióban évente 5 százalékkal emelkedik az ilyen szolgáltatást igénybevevők száma.Tovább »


 
 
CC BY NC SA