TestJockey: magyar szoftver tökéletesíti a mobil alkalmazásokat

TestJockey: magyar szoftver tökéletesíti a mobil alkalmazásokat

A mobil applikációk tesztelését végző TestJockey feltárja a hibákat, növeli a felhasználói élményt és jelentősen csökkenti a fejlesztési költségeket. A szoftver megmutatja a fejlesztőknek, hogy a tesztelők mennyit és hogyan használták a mobil alkalmazást.

A TestJockey egy innovatív technológiai megoldás, ami a három legnagyobb mobil platformra (Android, iOS és Windows Phone) fejlesztett applikációk tesztelését támogatja. A szolgáltatás alapja platformonként egy-egy software development kit, azaz eszközkészlet, amit a mobilalkalmazás fejlesztői a saját termékükbe építenek be. A TestJockey innentől kezdve minden fontos információt megkap az applikáció működéséről és a felhasználói aktivitásról, az adatokat kiértékeli, az eredményeket pedig könnyen értelmezhető formában prezentálja a szolgáltatás weboldalán.Tovább »

Talentsiftr: új magyar alkalmazás HR folyamatok automatizálására

Talentsiftr: új magyar alkalmazás HR folyamatok automatizálására

A megfelelő munkaerő kiválasztása még egy tapasztalt HR szakember számára is nehéz feladat. A Talentsiftr egy olyan új, magyar fejlesztésű alkalmazás, amely hatékony szűrést és készségtesztelést tesz lehetővé, így áttörést hoz a kiválasztási folyamatokban.

A Talentsiftr egy olyan egyedülálló, teljes egészében online elérhető alkalmazás, amely olyan hatékony szűrést és alapos készségtesztelést tesz lehetővé, amely a hagyományos kiválasztási módszerekkel nem lehetséges. Az alkalmazásnak köszönhetően a jelölt modern munkakörnyezetben bizonyíthatja problémamegoldó képességét összetett feladatokon keresztül, és azokat valóban objektív módon mérheti a HR szakember.Tovább »

Central European Startup Awards magyarországi díjátadó május 15-én

Central European Startup Awards magyarországi díjátadó május 15-én

2014. május 15-én, csütörtök este kerül megrendezésre a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának díjkiosztó rendezvénye a KAPTÁRban, ahol kiderül, az 5 kategóriában összesen 184 jelölt közül kik fogják képviselni hazánkat a finálén.

A Startup Awards koncepciója 2012-ben született meg Skandináviában. A 2014. májusban lezajló második Nordic Startup Awards-ot idén testvér-rendezvényként követi az első Central European Startup Awards, melynek célja hogy közelebb hozza egymáshoz a közép-kelet-európai országok startup ökoszisztémáit, továbbá hogy hidat építsen a két régió szereplői között. A két rendezvénynek közösek a szervezői, a tanácsadó-testülete, továbbá a zsűritagok egy része is.Tovább »

Az első Közép-Európai Startup Verseny várja a nevezéseket

Az első Közép-Európai Startup Verseny várja a nevezéseket

Feltörekvő vállalkozások kapnak lehetőséget a bizonyításra az első Közép-Európai Startup Versenyen (Central European Startup Awards), melynek díjátadó ceremóniáját Budapesten tartják, május 30-án. A rendezvényre már csak a egyes országok legjobbjai kapnak meghívást.

Az észak-európai testvérrendezvény mintájára, a régió országai számára első alkalommal rendezik meg idén a Közép-Európai Startup Versenyt. A startupperek Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában szállhatnak versenybe az országos cím megszerzéséért, hogy aztán a nemzetek legjobbjai végül a régiós vezető szerepre törekvő Budapesten vehessék át Közép-Európa legjobbjainak járó díjakat májusban.Tovább »

Elindult a Ma este Koncert, a last minute koncertjegy oldal

Elindult a Ma este Koncert, a last minute koncertjegy oldal

Több hónapos fejlesztés után elindult a Ma este Koncert!, amely a már jól ismert Ma este Színház! testvéroldalaként pop-, jazz-, és komolyzenei programokra kínál jegyeket. Jelenleg 12 partner kínálatából választhatunk, ez a szám hamarosan tovább nő majd.

Új szolgáltatást indítottak a népszerű Ma este Színház üzemeltetői. Április 11-én elindult a hónapok óta várt Ma este Koncert! testvéroldal, ahol szokás szerint last minute, félárú jegyeket vásárolhatunk, ezúttal színház helyett zenei programokra.Tovább »


 
 
CC BY NC SA