Kiosztották a Hungarian Cloud Award díjait a hazai szolgáltatásoknak

Kiosztották a Hungarian Cloud Award díjait a hazai szolgáltatásoknak

A nemzetközi porondon is ígéretes cloud szolgáltatást kínáló Tresorit kapta a Hungarian Cloud Award 2014 fődíját, a cég a kategóriagyőztesekkel ősszel Luxemburgban európai színtéren is megmérettetheti magát. Különösen sok pályázó indult a startup kategóriában.

A EuroCloud Magyarország Egyesület a 2012-ben sikeresen lebonyolított EuroCloud Award versenyt követően idén ismét pályázatot hirdetett, a Hungarian Cloud Award 2014 kiemelt témái az innováció, illetve a kiberbiztonság voltak. A nemzetközi porondon is ígéretes cloud szolgáltatást kínáló Tresorit Kft. kapta a Hungarian Cloud Award 2014 fődíját, a cég a kategóriagyőztesekkel ősszel Luxemburgban európai színtéren is megmérettetheti magát.Tovább »

Magyar döntősök a Global Impact Competition innovációs versenyen

Magyar döntősök a Global Impact Competition innovációs versenyen

2014. április 29-én immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Singularity University regionális Global Impact Competition (GIC) döntője. Ez alkalommal három magyar ötlet is bejutott a döntőbe, ahol eldől, kik nyerik meg a 60 ezer dollár összértékű díjat.

Három magyar ötlet is döntőbe jutott a NASA és Google által alapított amerikai egyetem, a Singularity University nemzetközi innovációs versenyén. Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre a regionális Global Impact Competition (GIC), amelynek döntője 2014. április 29-én kerül megrendezésre a Design Terminal-ban és ahol eldől az is, kik nyerik meg a 60 ezer dollár összértékű díjat.Tovább »

Az első Közép-Európai Startup Verseny várja a nevezéseket

Az első Közép-Európai Startup Verseny várja a nevezéseket

Feltörekvő vállalkozások kapnak lehetőséget a bizonyításra az első Közép-Európai Startup Versenyen (Central European Startup Awards), melynek díjátadó ceremóniáját Budapesten tartják, május 30-án. A rendezvényre már csak a egyes országok legjobbjai kapnak meghívást.

Az észak-európai testvérrendezvény mintájára, a régió országai számára első alkalommal rendezik meg idén a Közép-Európai Startup Versenyt. A startupperek Ausztriában, Bulgáriában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Szerbiában, Szlovákiában és Szlovéniában szállhatnak versenybe az országos cím megszerzéséért, hogy aztán a nemzetek legjobbjai végül a régiós vezető szerepre törekvő Budapesten vehessék át Közép-Európa legjobbjainak járó díjakat májusban.Tovább »

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb startupját és Finnországba, vagy akár a Szilícium-völgybe vigye, hogy ott is bizonyíthasa a világ nagyjainak: ő a következő magyar sikersztori.

Április 17-én ismételten Budapestre látogat a Startup Sauna csapata, hogy felkarolja az ország legígéretesebb vállalkozóit és az Angry Birds vagy a Nokia hazájáig, vagy akár a Szilícium-völgyig repítse. Csütörtökön 9 órától a budapesti Finn Nagykövetségen (1118 Budapest, Kelenhegyi út 16/A) minden odalátogató találkozhat a Startup Sauna finn nagyágyúival és megnézheti miből lesz a cserebogár.Tovább »

Jelentkezz a Telekom Csoport nemzetközi innovációs versenyére

Jelentkezz a Telekom Csoport nemzetközi innovációs versenyére

A Telekom Csoport 2014-ben is keresi a legkiemelkedőbb hazai ötleteket a tavaly már rendkívül sikeresnek bizonyult nemzetközi innovációs versenye, a „Telekom Innovation Contest” keretében. A szervezők április 11-ig várják a pályázatokat öt kategóriában.

A Magyar Telekom a Deutsche Telekommal együttműködve az idén is elindítja a nemzetközi Telekom Innovációs Versenyt. Kreatív diákok csapatai, startup ötletekkel rendelkező vállalkozók és újonnan alakult informatikai vállalkozások különböző kategóriákban pályázhatnak. A pályázatokat a www.telekom-innovation-contest.com weboldalon keresztül 2014. április 11-ig lehet feltölteni. A kettő vagy több főből álló csapatok öt kategóriában pályázhatnak ötleteikkel: felhő-alapú szolgáltatások, média és kommunikáció a jövőben, a tárgyak internete, kiber biztonság, intelligens energia és „Reality Data”.Tovább »


 
 
CC BY NC SA