InnoApps: 20 ezer eurós fődíjat kínál "smart city” alkalmazásoknak

InnoApps: 20 ezer eurós fődíjat kínál "smart city” alkalmazásoknak

Az Európai Fiatal Innovátorok Fóruma által hirdetett InnoApps versenyre pályázóknak egy új „smart city” alkalmazást kell kitalálniuk és megalkotniuk ahhoz, hogy megnyerhessék a 20 ezer eurós, azaz 6 millió forintos fődíjat. Jelentkezni november 9-ig lehet.

Újra megrendezésre kerül az InnoApps verseny az Európai Fiatal Innovátorok Fóruma szervezésében, idén "smart city" témakörben. Az InnoApps szervezői arra kérik az informatikában jártas fiatalokat, hogy tervezzenek meg egy olyan alkalmazást, ami okosabbá teheti városukat.Tovább »

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Jelentkezz a How to Web konferencia Startup Spotlight versenyére

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre a How to Web, a régió egyik legnagyobb konferenciája, és annak négynapos Startup Spotlight verseny programja, amelynek keretében 20,000 dollár pénzdíj kerül kiosztásra. A jelentkezéseket október 20-ig várják.

Idén immár ötödszörre kerül megrendezésre Bukarestben a How to Web, a régió egyik legnagyobb technológiai konferenciája. A konferencia startup versenye 2013-tól önálló programként, Startup Spotlight néven fut, amire olyan korai fázisban lévő startupok jelentkezését várják Kelet-Közép-Európából, amelyek rendelkeznek működő prototípussal és nem szereztek 100,000 dollárnál több befektetést.Tovább »

Startup verseny kiállítói standhelyekért a Pioneers Festival-on

Startup verseny kiállítói standhelyekért a Pioneers Festival-on

Versenyt szervez a LOFFICE, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand az október 29-30-án megrendezésre kerülő a Pioneers Festival-on. A nyertes bemutatkozhat 250 befektető, 600 startup, 2500 gazdasági szakember előtt. Jelentkezni október 19-ig lehet.

Idén október 29-30-án kerül megrendezésre Bécsben a világ gazdasági elitjét, 250 befektetőt, 600 startupot, 2500 gazdasági szakembert vonzó Pioneers Festival. A Loffice közösségi iroda versenyt szervez, amelynek díja öt ingyenes kiállítói stand a fesztiválon, standonként 2-2 belépővel. A jelentkezési határidő 2014. október 19. vasárnap éjfél.Tovább »

Get In The Ring: nemzetközi pitch verseny startupoknak októberben

Get In The Ring: nemzetközi pitch verseny startupoknak októberben

Október 22-én kerül sor az egyedi koncepción alapuló Get in the Ring! pitch verseny Magyarországi fordulójára, melynek során hat ígéretes üzleti koncepció csap majd össze egymással, hogy a nyertes részt vehessen a regionális döntőn Szófiában.

A Get in the Ring!, egy egyedi koncepción alapuló pitch verseny, melynek célja, hogy a legígéretesebb startupokat összehozza a befektetőkkel. A versenyt a Kauffman Alapítvány is támogatja, így a végső forduló november 21-én Rotterdamban a Global Entrepreneurship Week programjai között kerül majd megrendezésre. Tovább »

Jelentkezz a 20,000 € díjazású iiAwards startup versenyre Párizsban

Jelentkezz a 20,000 € díjazású iiAwards startup versenyre Párizsban

A Paris Region Lab inkubátor szövetség által szervezett iiAwards 20,000 € fődíjat és bemutatkozási lehetőségeket nyújt Párizsban a a 30 fős, befektetőkből és elismert cégvezetőkből, álló nemzetközi zsűri előtt. A jelentkezéseket október 17-ig várják.

Nemzetközi startup-versenyen való részvételi lehetőségre tett közzé felhívást a Paris Region Lab inkubátor szövetség. A párizsi régió egyik legjelentősebb inkubátor szövetsége által meghirdetett iiAwards (International Innovation Awards) verseny az első olyan lehetőség, amely a nemzetközi ökoszisztémát célozza.Tovább »


 
 
CC BY NC SA