Öt magyar startup vehet részt jövőre ingyen a SXSW fesztiválon

Öt magyar startup vehet részt jövőre ingyen a SXSW fesztiválon

Pályázatot hirdet a Design Terminál, amelynek keretében öt magyar startup vehet részt a South by Southwest (SXSW) fesztiválon. Az eseményt 2015. március 13-17. között rendezik meg Texasban, Austinban, a jelentkezéseket 2014. december 15-ig várják.

Napjaink egyik legnagyobb interaktív technológiai fesztiválját 2015. március 13-17. között 22. alkalommal rendezik meg a texasi Austinban. Öt napon át váltják egymást a South by Southwest (SXSW) színpadain az úttörő technológiák legnagyobb gondolkodói, az iparág húzónevei vezette networking platformok pedig mozgalmas keretet adnak a kapcsolatépítésnek. Tovább »

Startup verseny kiállítói standhelyekért a LeWeb konferencián

Startup verseny kiállítói standhelyekért a LeWeb konferencián

Jelentkezz a Loffice startup versenyére, mérettesd meg az ötleted a szakmai zsűri által és utazz Párizsba, ahol 400 nemzetközi befektető és számos nagyvállalat vár a LeWeb-en! A nyeremény 3 db kiállítói standhely, ingyenes utazás és szállás az eseményre.

2014-ben második alkalommal hirdet meg a Loffice nemzetközi lehetőséget a magyarországi és a határon túli magyar startupok számára. Ezúttal a 3 legígéretesebb magyarországi vagy határontúli magyar startup ingyen szerepelhet kiállítóként a LeWeb-en, Európa egyik legnagyobb szakmai eseményén, december 9-11-én Párizsban.Tovább »

Global Startup Battle: 30,000 új vállalkozás indulhat a hétvégén

Global Startup Battle: 30,000 új vállalkozás indulhat a hétvégén

November 21-23. között több mint 250 városban közel 30,000 ember teszi próbára magát világszerte a Global Startup Battle rendezvénysorozat keretében, hogy megtapasztalja: milyen érzés belevágni egy új termék vagy szolgáltatás megalkotásába és beindításába.

Budapest idén harmadik alkalommal csatlakozik a világ egyik legnagyobb startup versenyéhez. November 21-23. között világszerte több mint 250 városban közel 30,000 ember teszi próbára magát a Global Startup Battle rendezvénysorozat keretében.Tovább »

Az Enbrite.ly €500,000 befektetést nyert a Slush konferencián

Az Enbrite.ly €500,000 befektetést nyert a Slush konferencián

Az Enbrite.ly nyert a Slush konferencia startup versenyén Helsinkiben, így €500,000 befektetést zsebelhetett be. Az Enbrite.ly az online hirdetési piacot igyekszik megtisztítani a nem emberi, így a megrendelő számára értéktelen kattintásoktól.

A néhány éve csak pár száz főt vonzó helyi rendezvényből mára tízezres eseménnyé fejlődött a finn Slush konferencia, ahol ázsiai és európai startupok adnak egymásnak találkozót. A rendezvény keretében kiosztott év vállalkozása díj pedig a hazai Enbrite.ly alkotóihoz került.Tovább »

Újra indul az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny

Újra indul az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny

A tavalyi siker után idén is lesz Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny, amelynek célja a legkiválóbb alkalmazásfejlesztői teljesítmények elismerése és a tudatos mobileszköz-használat terjesztése. A szervezők december 31-ig várják a nevezéseket.

Az Appra magyar! alkalmazásfejlesztő verseny idei kiírásban négy kategóriában – életmód, szórakozás, üzleti, kereskedelmi – keresik a legjobb alkalmazásokat, illetve Az Év Alkalmazását: a legjobb platformfüggetlen applikációt. A szervezők idén december 31-ig várják a 2013. augusztus 1-e után megjelent, vagy azóta jelentős frissítést kapott és jelenleg is aktív terméktámogatással rendelkező alkalmazásokat a pályázat honlapján.Tovább »


 
 
CC BY NC SA