Berlinbe várja a közösségi startupokat a Social Impact Start

Berlinbe várja a közösségi startupokat a Social Impact Start

Közösségi vállalkozások ötleteit várja a német Social Impact pályázata. A legjobb ötlet 5000 eurót kaphat céljai megvalósításához, és részt vehet az egyhónapos akcelerátor programban, Berlinben. A jelentkezéseket július 15-ig várják a szervezők.

Idén először indít kifejezetten kelet-európai országok számára pályázatot a német Social Impact. A pályázatra minden hazai közösségi vállalkozó, egyesület, csoport jelentkezhet, amely egy szociális, társadalmi problémát oldana meg.Tovább »

Jelentkezz az OpenAxel startup versenyre és nyerj értékes díjakat

Jelentkezz az OpenAxel startup versenyre és nyerj értékes díjakat

Szilícium-völgyi utat, komoly és sikeres befektetőkkel való találkozást, illetve a cég fejlesztéséhez használható szolgáltatáscsomagot kapnak az OpenAxel európai pályázaton nyertes induló startupok. A jelentkezéseket június 29-ig várják a szervezők.

Június 29-ig lehet jelentkezni az OpenAxel nemzetközi startup versenyre, amelynek célja, hogy kiválassza a legígéretesebb európai IKT startupokat. A verseny mindhárom kategóriájának első 10 helyezettje értékes szolgáltatáscsomagot kap, a dobogósok pedig világszínvonalú coaching és mentoring szolgáltatás mellett egy szilícium-völgyi utat is kapnak, amelyen befektetőkkel és sikeres vállalkozások vezetőivel találkozhatnak. A versenyen bármilyen IKT vállalkozás indulhat, akár magvető (seed), kezdeti (early stage), vagy növekedési (expansion/growth) fázisban van éppen.Tovább »

CleanLaunchpad: zöld-gazdasági ötletversenyt hirdet a Climate-KIC

CleanLaunchpad: zöld-gazdasági ötletversenyt hirdet a Climate-KIC

CleanLaunchpad címmel ötletversenyt hirdet a Climate-KIC. Az EIT égisze alatt működő szervezet keresi Európa legjobb, fenntarthatósághoz kapcsolódó, üzleti ötletét! A fődíj 10,000 euro, a verseny magyar válogatójára június 17-ig lehet jelentkezni.

Idén először kerül megrendezésre 11 európai országban párhuzamosan a CleanLaunchpad ötletverseny a Climate-KIC, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) klímainnovációs programjának támogatásával.Tovább »

Felhő alapú üzleti alkalmazások számára hirdet versenyt a Telekom

Felhő alapú üzleti alkalmazások számára hirdet versenyt a Telekom

Nemzetközi versenyt hirdetett a Telekom Magyarországon és öt másik régiós országban. 10 millió forint értékű kommunikációs kampányt és a krakkói hub:raum inkubátor 80.000 eurós befektetését nyerhetik meg a legjobbak. A jelentkezéseket május 22-ig várják.

Üzleti appok versenye” címmel alkalmazásfejlesztő versenyt hirdet a Deutsche Telekom a közép-kelet európai régió hat országában, amelynek célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások felismerjék, milyen sokféle innovatív applikáció áll rendelkezésre, akár már most is, mindennapi munkájuk egyszerűsítésére, segítésére. A versenyre olyan felhő alapú technológiákon alapuló üzleti célú alkalmazások jelentkezését várják, amelyek könnyebbé, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a kis- és közepes vállalkozások napi tevékenységét.Tovább »

Central European Startup Awards magyarországi díjátadó május 15-én

Central European Startup Awards magyarországi díjátadó május 15-én

2014. május 15-én, csütörtök este kerül megrendezésre a Central European Startup Awards (CESA) magyarországi fordulójának díjkiosztó rendezvénye a KAPTÁRban, ahol kiderül, az 5 kategóriában összesen 184 jelölt közül kik fogják képviselni hazánkat a finálén.

A Startup Awards koncepciója 2012-ben született meg Skandináviában. A 2014. májusban lezajló második Nordic Startup Awards-ot idén testvér-rendezvényként követi az első Central European Startup Awards, melynek célja hogy közelebb hozza egymáshoz a közép-kelet-európai országok startup ökoszisztémáit, továbbá hogy hidat építsen a két régió szereplői között. A két rendezvénynek közösek a szervezői, a tanácsadó-testülete, továbbá a zsűritagok egy része is.Tovább »


 
 
CC BY NC SA